Neler Yeni

Acill yeni Ram önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdul
Bütçe
4000
Bilgisayarımın aylardır siyah ekran verme sorunu vardı yani oyun oynarken birden ekran kapanıyor bilgisayar fanlari hızlı çalışıyordu ve reset atmadan düzelmiyordu ne yaptıysam düzelmedi bende en son 16x 16x olan ramların bitanesini söktüm ve bilgisayar artık hiç siyah ekran vermemeye başladı ve daha hızlı açılmaya başladı bi rahatladı yani .ama 16 gb ram yetmiyor yeni bir ram alacağım önerisi olan var mı 16x16 olarak bu sisteme göre fiyat 4000 bine kadar çıkarım
Screenshot_20240508_084747_Chrome.jpg

mrtuge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
mert uge
Corsair vengeance 16x2 ddr5 6200 mhz

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Yanık
kral aldıgın pc ye göre 32 iyi 64 yükseltmek istiyorsan 8bine kadar yükseltmen lazım mevlayı kaliteli marka almak istiyorsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral aldıgın pc ye göre 32 iyi 64 yükseltmek istiyorsan 8bine kadar yükseltmen lazım mevlayı kaliteli marka almak istiyorsan
Yok reis 32 gb 16.x16 olarak kaliteli bir ram arıyorum suanki kullandığım ram siyah ekran hatası veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Kaya
Eski ramların birini kullanacaksan ve yanına yeni bir marka ram alacaksan çok dikkatli olman lazım uyumsuzluk çıkartabilir.
Bu sebepten dolayı aynı marka aynı model hatta aynı seri numarası ram alman gerekiyor ama seninkiler zaten aynıymış.
Ayrıca ramlar ömür boyu garantilidir çünkü bilgisayarda en zor bozulan parçadır kolay kolay bozulmaz. Bilgisayarı satın aldığın yere sorman daha mantıklı olur o yüzden bu durumu garantisi varsa garantiye gönder ramı. En kötü ihtimal ramların birinin ram slotu da bozulmuş olabilir ramdan kaynaklıda olmayabilir bir sürü şey olabilir. O yüzden aldığın yere sormak hatta götürüp göstermek daha mantıklı. He bu arada bu ram markasını ilk defa görüyorum yeni marka mı bilindik bir marka almak her zaman daha iyidir.

Top Bottom