Güle güle kullanın
Teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun.Hayirli olsun
Çok gereksiz pahalı geliyor onlar bana fanları kasayı falan alırken bu kadar dert etmedim ama 4000-5000 civarları bi monitör daha alsam daha iyi diyorum sürekli o ekran konusunda.Anakartin üzerindeki boşluğa 7 8 inç ekran gider.
Sürekli al sat yapıyorum uzun süredir, hani göründüğünden daha uyguna gelmiştir.Hayırlı olsun. Ne kadar tuttu tüm hepsi ortalama?
Sistem çok güzel olmuş hayırlı olsun, güle güle kullanın.bütçemde bir sıkıntı yoktu, alabileceğim gözüme iyi gelen parçaların hepsini aldım. Hayırlı olsun dileklerinizi alırım
Alıntıyı görüntüle
Hocam hayırlı olsun kaç TL tuttu ve parçalar neler burdan bakıldığında full MSI gibi duruyorbütçemde bir sıkıntı yoktu, alabileceğim gözüme iyi gelen parçaların hepsini aldım. Hayırlı olsun dileklerinizi alırım
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim, değer mi değmez mi tam emin değilim ama kasadan aşırı memnunum ben.Sistem çok güzel olmuş hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hocam içerisindeki bileşenler nedir?
Böyle fanus tarz kasalar aşırı hoşuma gidiyor ama çok kararsızım.
Sizce Rog Heliosdan bu kasaya geçilir mi?
Bu arada kasa olarak aklımda direkt sizin aldığınız model vardı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Genelde al sat yaparak aldım, ortalama kendi cebimden sanırım karları saymazsak 50 çıkmıştır maksimum.Hocam hayırlı olsun kaç TL tuttu ve parçalar neler burdan bakıldığında full MSI gibi duruyor
Hocam sende güzel wpler var gibi geliyor. Bir kaçtane kırmızı arka planlı paylaşsana benim sistem için.Sistem çok güzel olmuş hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hocam içerisindeki bileşenler nedir?
Böyle fanus tarz kasalar aşırı hoşuma gidiyor ama çok kararsızım.
Sizce Rog Heliosdan bu kasaya geçilir mi?
Bu arada kasa olarak aklımda direkt sizin aldığınız model vardı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam görünüş tabii ki çok önemli bence daha iyi görünen karizma bir sistem bu bütçede alamazdın ama şu da bir gerçek eğer sadece performansa oynasaydin 4090 alabilirdin ama gerek var mı hayır genelde 4070 fln alırken performansa bak deriz çünkü o kadar para veriyor 4070 ti süper alacaken 4070de kalıyor o yüzden gayet güzel sistem hayırlı olsunTeşekkür ederim, değer mi değmez mi tam emin değilim ama kasadan aşırı memnunum ben.
Parça olarak:
Kasa : Phanteks NV7
İşlemci : AMD 7 7800x3D
Ekran kartı : MSI 4080 Gaming X Trio
Anakart : MSI X670E Gaming Plus Wifi /x670e Steel legend alacaktım ama indirimdeydi bu.
Soğutucu: Asus Rog Ryujin 3
Fanlar : 8 adet lian li sl inf 120 , 4 adet lian li uni TL LCD
SSD : 2x2TB kc3000
RGB kablolar : Lian li strimer plus v2 12vhpwr + lian li strimer plus v2 24 pin
RAM : XPG 1x16 5200mhz şu an idare etmesi için var yeni ram alacağım.
Genelde al sat yaparak aldım, ortalama kendi cebimden sanırım karları saymazsak 50 çıkmıştır maksimum.
Rica ederim hocam, sizin sisteminde içi doluymuş. Bu kadar bileşenle kablolama yapmak nasıl geçti? kasanın kablolaması sizi tatimin etmiş miydi?Teşekkür ederim, değer mi değmez mi tam emin değilim ama kasadan aşırı memnunum ben.
Parça olarak:
Kasa : Phanteks NV7
İşlemci : AMD 7 7800x3D
Ekran kartı : MSI 4080 Gaming X Trio
Anakart : MSI X670E Gaming Plus Wifi /x670e Steel legend alacaktım ama indirimdeydi bu.
Soğutucu: Asus Rog Ryujin 3
Fanlar : 8 adet lian li sl inf 120 , 4 adet lian li uni TL LCD
SSD : 2x2TB kc3000
RGB kablolar : Lian li strimer plus v2 12vhpwr + lian li strimer plus v2 24 pin
RAM : XPG 1x16 5200mhz şu an idare etmesi için var yeni ram alacağım.
Genelde al sat yaparak aldım, ortalama kendi cebimden sanırım karları saymazsak 50 çıkmıştır maksimum.
Şu an işteyim, akşam atsamHocam sende güzel wpler var gibi geliyor. Bir kaçtane kırmızı arka planlı paylaşsana benim sistem için.
Hayırlı olsun.bütçemde bir sıkıntı yoktu, alabileceğim gözüme iyi gelen parçaların hepsini aldım. Hayırlı olsun dileklerinizi alırım
Alıntıyı görüntüle
Olur hocam farketmez . Acelem yokRica ederim hocam, sizin sisteminde içi doluymuş. Bu kadar bileşenle kablolama yapmak nasıl geçti? kasanın kablolaması sizi tatimin etmiş miydi?
Şu an işteyim, akşam atsam