Güle güle kullan güzel olmuşbütçemde bir sıkıntı yoktu, alabileceğim gözüme iyi gelen parçaların hepsini aldım. Hayırlı olsun dileklerinizi alırım
Alıntıyı görüntüle
Yok öyle değil merak ettim de genel olarak ben sistemi güncellesem ne olur acaba filan diyeSürekli al sat yapıyorum uzun süredir, hani göründüğünden daha uyguna gelmiştir.
Hocam hayırlı olsun öncelikle.bütçemde bir sıkıntı yoktu, alabileceğim gözüme iyi gelen parçaların hepsini aldım. Hayırlı olsun dileklerinizi alırım
Alıntıyı görüntüle
Fenasal derecede güzel olmuş. Sade ve şık. Hayırlı olsun.bütçemde bir sıkıntı yoktu, alabileceğim gözüme iyi gelen parçaların hepsini aldım. Hayırlı olsun dileklerinizi alırım
Alıntıyı görüntüle
Tek kelime MÜKEMMELbütçemde bir sıkıntı yoktu, alabileceğim gözüme iyi gelen parçaların hepsini aldım. Hayırlı olsun dileklerinizi alırım
Alıntıyı görüntüle
Niye kablo yamuk duruyor hocam? Ekran kartındaki soket mi eğimli yapıda yoksa kablonun kendi başlığı mı?Hocam hayırlı olsun öncelikle.
Benim sadece bir minik tavsiyem olacak yapıp yapmamak sana kalmış tabi ama riskli olduğunu duyduktan sonra ben yapmıştım nolur nolmaz diye.
Lian Li Strimer V2 12VHPWR ekran kartı uzatma kablosunun voltaj problemi var. Ben de PSU Cultist discordundan öğrendim. RGB led şeridini ayırıp PSU kablosuna geçirdim klipsler ile.
Linki burada bana bunu atmışlardı. Anakart uzatma kablosunda bir sıkıntı yok ama bu 12VHPWR kablosunun şerit şeklindeki dizaynından dolayı yanma riski olduğunu söylediler.
Modifying a Lian-Li Strimer to reduce fire hazard
jongerow.com
Kötüyü getirmiş gibi oldum sistemine ama nazar değmesin hocam güzel yapmışsın.
Fanları nereden sipariş verdin hocam bu arada? AliExpress'te dükkanlarını buldum ama kararsız kaldım nereden alacağıma. Amazon'da pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bir de biraz öne çektim hocam RGB Led şeridini. Böyle duruyor benimki de.
Çok şık duruyor, hayırlı olsun.bütçemde bir sıkıntı yoktu, alabileceğim gözüme iyi gelen parçaların hepsini aldım. Hayırlı olsun dileklerinizi alırım
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim. Ayarlı ayarlı, altında kendi kutusundan çıkan desteği var.Çok şık duruyor, hayırlı olsun.
Ekran kartının sarkmaması için de bir destek ayarlarsınız umarım.
Kabloyu alttan gönderemediğim için malesef, kablo biraz yamulmak zorunda kaldıNiye kablo yamuk duruyor hocam? Ekran kartındaki soket mi eğimli yapıda yoksa kablonun kendi başlığı mı?
Gördüm ama fotoğrafta yine de yamuk görünüyor. Ondan dolayı demiştim.Ayarlı ayarlı, altında kendi kutusundan çıkan desteği var.