Açmış olduğum konunun silinmesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
32
Burada bilgisayar alanındaki donanım,teknik ve oyunlarla ilgili insanlar bilgi paylaşımı içerisinde bulunuyor. Bende konuya '' adminler izin verirse linki paylaşmak istiyorum'' diye ekledim. Herhangi bir paylaşımda bulunmadım. Birkaç dakika sonra bildirim geldi '' Your post in the thread *** *** *** was deleted. Sebep: Yasak '' . Evet yasak olabilir bunu da anlayışla karşılıyorum.

Bir kaç hafta önce instagram sayfasında sorular soruldu ve Abdullah kardeşimiz cevapladı. Bir soruda '' youtube para kazandırıyor mu'' denildi. Kendisi de '' evet kazandırıyor, kazandırmıyor diyenlere inanmayın '' gibi şeyler yazdı ( ne yazdığını tam olarak hatırlayamadım buna benzer bir şeydi) . Kendisi emek etmiş büyütmüş helali hoş olsun tabii ki Allah daha çok kazandırsın. Ama benim gibi küçük esnaf diyebileceğim kişilerinde yapacakları şeyleri insanlara duyurmasının en kolay yolu böyle büyük platformlarda seslerini duyurmasıdır.

Buraya bir '' Youtube İçerik Paylaşım '' konusu açılmalıdır. İçerik olarak da insanlar sayfalarındaki videolarını burada paylaşabilmelidir. Hem forum daha çok insana hitap etmiş olur, hemde insanlar paylaştıklarını daha çok kişiye gösterebilir. Benim dünkü açmış olduğum konuda, hesabımın para kazanma özelliği aktifleştiği için, insanlara bir jest yapıp steam kodu çekilişi yapmak istememdi. Herhangi bir şeyin reklamını yapıyor değildim. Umarım bu konu olumlu sonuçlanır ve kanallarını büyütmek isteyen kardeşlerimiz içinde hayırlı bir iş yapılmış olur.

Steam kodunu vermek konusunda o kadar istekliysen kanalına yönlendirmeden forum üzerinden de verebilirdin ama :)

Steam kodunu vermek konusunda o kadar istekliysen kanalına yönlendirmeden forum üzerinden de verebilirdin ama :)
Siz bir çekiliş yapacağınız zaman sadece buradan yazarak şunu veriyoruz, mail instagram yazın vereceğiz diyor musunuz? Onun gibi bir şey bu. Karşılıklı etkileşim olmadan böyle bir şeyi kim yapar sence? Ayrıca onu geçtim ama dediğim gibi bir Youtube alt başlığı olsa hem forum hemde oyuncular için güzel olurdu. Bunu değerlendirmenizi rica ediyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,178
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri