Neler Yeni

!!!! ADANADA ARAPÇA TABELALAR SÖKÜLÜYOR !!!

Sizce Mantıklımıydı ?

• Evet

Oylar: 77 63.6%
  • Kesinlikle

Oylar: 61 50.4%
  • Hayır

Oylar: 4 3.3%

• Oy kullanan toplam üye
    121

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Son düzenleme:
Ben üzerinde arapça yazı olan ürün bile almıyorum diğer bir konu elin Arap tohumu gelecek 250.000$ dolara vatandaşlık alacak veya mülteci olarak gelecek arapça tabela asacak birde üstüne vergi vermeyecek fiş kesmeyecek geç o işi bu ülkenin sınırları içersinde Kürtlerde var onların dilinde tabela asılmaya çalışılsa direkt karşı çıkarsınız unutmadan söylemek isterim İngilizce dünya dili bilgin olsun daha çok şey söylerim de kendimi yormaya değmez @SON PC BÜKÜCÜ

Not : Bazı zeka seviyesi düşük olan arkadaşlar Kürtleri savunduğum için bana Kürt muamelesi yapabilir 😂
ben kürdüm türkiyeliyim herhangi bir ırka millete dine dile ayrımcılık yapmam adam ücretini ödeyerek aldığı yere istediğini yapabilir isterse ero*ic shop yazsın isterse k*rhane yapsın kendi mülkü

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
ben kürdüm türkiyeliyim herhangi bir ırka millete dine dile ayrımcılık yapmam adam ücretini ödeyerek aldığı yere istediğini yapabilir isterse ero*ic shop yazsın isterse k*rhane yapsın kendi mülkü
kankam boş boş mesaj yazma ben şimdi dükkan açsam tabelada sana bi güzel giydirsem olur mu adamlar arapça garip garip harflerle bi şeyler yazıyo kimse anlamıyo zaten ne yazdığını alfabe bile aynı değil kaldırılması sana niye battı ki

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Tuğra
kanka ayıp olmasında senin anneni ablanı oraya götürseler hoş olurmu (ZORLA)

kankam boş boş mesaj yazma ben şimdi dükkan açsam tabelada sana bi güzel giydirsem olur mu adamlar arapça garip garip harflerle bi şeyler yazıyo kimse anlamıyo zaten ne yazdığını alfabe bile aynı değil kaldırılması sana niye battı ki
devletin belediyenin kaymakamlığın muhtarlığın görevlerinin böyle şeyler olmaması gerekli özel mülkiyete aykırı kişi hakkına aykırı bide abye gircekmişiz aynen

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Tuğra
devletin belediyenin kaymakamlığın muhtarlığın görevlerinin böyle şeyler olmaması gerekli özel mülkiyete aykırı kişi hakkına aykırı bide abye gircekmişiz aynen
toz ol şu forumdan kirletiyorsun forumumu

TahinPekmez

80+ Silver
E1QYTTuWUAA-X-j.jpeg

sadece Türkçe olmalı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Çok mantıklı bende gidip tabelama şöyle yazsam nasıl olur? 4Kha Pc, 3090 Ehran Khartiiyy, Ğanahart, İyy 9 İjjlemji.

Son düzenleme:

alp126

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
alp eren
Bu ülke bizim ve istediğim harfleri kullandırırım istemediklerimi kullandırmam ve arapça tabela istemiyorum, sığınmacı da.
Bunları savunanların düşüncelerini de iyi biliriz.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
o zaman türkolarda yurt dışında türkçe isimli dönerci kebapçı pideçi açmasın
Yalnız bahsettiğin türkler yurt dışında kaçak sığınmacı olarak yaşamıyor. Yurt dışında 15 milyon sığınmacı alan bir başka ülke de yok. Yurt dışında ülkenin ana dilini bilmeyenlere de vatandaşlık verilmiyor. Yurt dışında vatandaşlık dağıtılmıyor. Birde kürt olduğunu belirtmişsin. Günümüzde bu sorundan en çok muzdarip insanlar da kürtler. Yani nasıl böyle bir şey söyleyebildiğini de anlamış değilim. Muhtemelen yalan söylüyor olmalısın. Ek olarak arapları çok sevdiysen uçak biletin de benden. :D

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
o sırada izmir :cool:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular