Hangi sisteme karar verdin reisAmd'li sistem alacağım için adaptive ya da free sync'li bir 2k monitör arıyorum hangisi daha ucuza gelirse
Bende onu aldımİtopyadaki rx7800xt, ryzen 5 7600x
Ram'i bende 32 yaptım mevcut RAM'den 1 tane daha ekleyerek yaptım yeni bir RAM takmadım. İşlemciyi 7600'e düşürdüm yazacaktın herhalde, bende bir kaç yerde x serisinin ısındığını gördüm ama burdan bir arkadaşla konuşarak boşverdim yani en fazla kaç derece daha yüksek olabilir sonucta ayriyetten ben Rampage'in 120mm göstergeli sıvı soğutucusunu ekledim. SSD' yi Corsair 1 TB seçtim. Kasanın 650Watt olduğunu ve yetersiz geleceğini bende bugün farkettim ama arkadaşla konuşunca vazgeçtim ama bende bir kaç yerde en az 700Watt gerektiğini gördüm.Ram 32 gb yaptım işlemciyi 9600 e düşürdüm 500 daha ucuz x ler daha çok ısınıyormuş performans farkı neredeyse hiç yok yani benim araştırdığıma göre sende araştır istersen thermaltake kule tipi soğutucu koydum ssd yazma hızını yükselttim bide kasa yeterli olmuyormuş ayrıca üstündeki kasada egzoz fanı yok bi üst kasayı söylemişlerdi ben 2 üst olan rampage kasayı seçtim güzel göründüğü için
Toplamda kaç bin tl verdiniz hocam, ben daha almadım özelleştirilmiş şekilde duruyor hafta sonu alma ihtimalim var.Ram 32 gb yaptım işlemciyi 9600 e düşürdüm 500 daha ucuz x ler daha çok ısınıyormuş performans farkı neredeyse hiç yok yani benim araştırdığıma göre sende araştır istersen thermaltake kule tipi soğutucu koydum ssd yazma hızını yükselttim bide kasa yeterli olmuyormuş ayrıca üstündeki kasada egzoz fanı yok bi üst kasayı söylemişlerdi ben 2 üst olan rampage kasayı seçtim güzel göründüğü için
Ben 42.500 civarı verdimRam'i bende 32 yaptım mevcut RAM'den 1 tane daha ekleyerek yaptım yeni bir RAM takmadım. İşlemciyi 7600'e düşürdüm yazacaktın herhalde, bende bir kaç yerde x serisinin ısındığını gördüm ama burdan bir arkadaşla konuşarak boşverdim yani en fazla kaç derece daha yüksek olabilir sonucta ayriyetten ben Rampage'in 120mm göstergeli sıvı soğutucusunu ekledim. SSD' yi Corsair 1 TB seçtim. Kasanın 650Watt olduğunu ve yetersiz geleceğini bende bugün farkettim ama arkadaşla konuşunca vazgeçtim ama bende bir kaç yerde en az 700Watt gerektiğini gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Toplamda kaç bin tl verdiniz hocam, ben daha almadım özelleştirilmiş şekilde duruyor hafta sonu alma ihtimalim var.
Yarın tekrar gözden geçirecem rampage'in kasayı yapabilirim belki ama icindekiler siyah kasa beyaz bir garip gibiBen 42.500 civarı verdim
Knka bence o kadar para vermişken biraz daha ver kasayı daha güzel bişey yap ))
Ki ayrıca 650W yetmez araştırdığıma göre
Knka ben siyah yaptım beyaz yapmadımYarın tekrar gözden geçirecem rampage'in kasayı yapabilirim belki ama icindekiler siyah kasa beyaz bir garip gibi
LOOPY PLUS SIYAH ben bunu yaptım illa bu değil bundan daha düşükte olur da ben şık dursun diyeYarın tekrar gözden geçirecem rampage'in kasayı yapabilirim belki ama icindekiler siyah kasa beyaz bir garip gibi
Rampage'in siyahini yapmissin sende beyazida kaldırmislar zatenKnka ben siyah yaptım beyaz yapmadım
LOOPY PLUS SIYAH ben bunu yaptım illa bu değil bundan daha düşükte olur da ben şık dursun diye
aynenRampage'in siyahini yapmissin sende beyazida kaldırmislar zaten