ADATA SU630 480GB 60 DERECE yardım

Reaksiyon skoru
6
Merhaba yaklaşık 4 5 ay önce hazır sistem aldım içine SU630 480GB ssd eklettim. Pc ilk geldiğinde farketmedim ama sonralardan indirdiğim programda farkettim ssd açılışta 55 dereceyle açılıyor daha sonrasında 60 62 dereceyi görüyor. Bir kaç yere baktığımda bu ssdler de sensör sorunu olabileceği yazılmış. Sağlık olarak 100 görünüyor ama sıcaklık yüksek görünüyor. Ne yapmam lazım? Garantiye göndermeme gerek var mı?

Ekler

• ssdd.JPG
    ssdd.JPG
    45.6 KB · Hit: 73
60C riskli biraz, SSD sorunlu ama ısı sorunu bildirilmemiş daha önce

Merhaba yaklaşık 4 5 ay önce hazır sistem aldım içine SU630 480GB ssd eklettim. Pc ilk geldiğinde farketmedim ama sonralardan indirdiğim programda farkettim ssd açılışta 55 dereceyle açılıyor daha sonrasında 60 62 dereceyi görüyor. Bir kaç yere baktığımda bu ssdler de sensör sorunu olabileceği yazılmış. Sağlık olarak 100 görünüyor ama sıcaklık yüksek görünüyor. Ne yapmam lazım? Garantiye göndermeme gerek var mı?
Garantiye yollamak işe yaramaz çünkü SSD kronik sorunlu:

Şunu 'hazır sistemlere koymayın' diyoruz...

Kronik sorunlu bir SSD kendisi, normal.

SSD'yi değiştirmek dışında yapabileceğiniz SSD'ye doğrudan kasa fanının serin hava üfleyeceği şekilde bir yere monte etmek.

Garantiye yollamak işe yaramaz çünkü SSD kronik sorunlu:

Şunu 'hazır sistemlere koymayın' diyoruz...
Bilgisayar konusunda biraz acemiyim. Alırken mantıklı gelmişti,kronik sorunlu olduğunu bilmiyordum. Garantiye yollamak çözüm olur mu?

SSD kronik sorunlu çok vasat bir ürün.
İnsanlar ucuz oldugu için alıp hata ediyor ve ya hazır sistemlerde insanlara kakalıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,265
Üyeler
191,610
Son üye
beladril
Geri