ADATA SU630 480GB 60 DERECE yardım

Reaksiyon skoru
6
Merhaba yaklaşık 4 5 ay önce hazır sistem aldım içine SU630 480GB ssd eklettim. Pc ilk geldiğinde farketmedim ama sonralardan indirdiğim programda farkettim ssd açılışta 55 dereceyle açılıyor daha sonrasında 60 62 dereceyi görüyor. Bir kaç yere baktığımda bu ssdler de sensör sorunu olabileceği yazılmış. Sağlık olarak 100 görünüyor ama sıcaklık yüksek görünüyor. Ne yapmam lazım? Garantiye göndermeme gerek var mı?

Ekler

• ssdd.JPG
    ssdd.JPG
    45.6 KB · Hit: 73
SSD kronik sorunlu çok vasat bir ürün.
İnsanlar ucuz oldugu için alıp hata ediyor ve ya hazır sistemlerde insanlara kakalıyorlar.

Dediğim gibi, SSD kronik sorunlu olduğu için garantiye yollasanız bile bir süre sonra aynı sorunları yaşayacaksınız.
Yenisiyle değişmek lazım o zaman. Yeni bir ssd alırsam şuan içinde olanları direkt aktarabilir miyim? Windows vs de ssd ye kurulu. Ne yapmam gerek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uygun fiyatlı yeni bir ssd önerebilir misiniz? Bir de şuan ki mevcut ssd'm de olanları yeni ssdye aktarabilir miyim? Windows kurulumu vs yapmak istemiyorum yeni alacağıma

Bilgisayara sıkıntı çıkarmayacaksa bu şekilde kullanayım bir süre daha. Bilgisayarda aktif olarak 1 2 oyun oynuyorum başka bir şey yapmıyorum
Ölene kadar kullanın bilgisayara bir zararı olmaz ama en kısa zamanda şu ürüne geçin.

Ölene kadar kullanın bilgisayara bir zararı olmaz ama en kısa zamanda şu ürüne geçin.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AS340 var 295TL'ye
480gb mı? Link atabilir misiniz

Geri