Araştırayım teşekkür ettimThaipoon Burner programından.
Çoğu öyle ramlerin. Sadece bu değil. Hafif mavi renk verince daha iyi oluyor.Bu ramlerin kötü yanı RGB'si beyaz veremiyor sarımsı bi renk veriyor.
Yetmemeye başlıyor artık.Sizce günümüzde 16gb yeter mi? Yeterse 8lik çekicem 2tane ama yetmez derseniz 16lık single alıp daha sonra 16 eklemeye çalışıcam.
@Ckribrahim
Ben o zaman 16lık olanı alayım. Birde hocam n11 bana kupon veriyor ama ben kullanamıyorum bir bilginiz var mı?Yetmemeye başlıyor artık.
Şuanlık çoğu oyunda yeterli diyebiliriz. Fakat Warzone tarzı oyunlarda çok fazla ram tüketimi var. ColdWar en yüksek ram tüketen versiyonu şuan. 17-18 GB ram miktarına ulaşıyor. 1080p deneyimim bu yönde.Sizce günümüzde 16gb yeter mi? Yeterse 8lik çekicem 2tane ama yetmez derseniz 16lık single alıp daha sonra 16 eklemeye çalışıcam.
@Ckribrahim
Peki single ile DUAL 16 arasında çok performans farkı olur mu?Şuanlık çoğu oyunda yeterli diyebiliriz. Fakat Warzone tarzı oyunlarda çok fazla ram tüketimi var. ColdWar en yüksek ram tüketen versiyonu şuan. 17-18 GB ram miktarına ulaşıyor. 1080p deneyimim bu yönde. Alıntıyı görüntüle