izmir_Santos
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Yaklaşık 400-500 tl ye m2 ssd almak istiyorum. Mantıklı mı sata ssd mi almalıyım karar veremedim m2 tarafında bunu almayı düşünüyorum yardımcı olacak varsa sevinirim
Allah var efsane ssdYaklaşık 400-500 TL ye m2 ssd almak istiyorum. Mantıklı mı sata ssd mi almalıyım karar veremedim m2 tarafında bunu almayı düşünüyorum yardımcı olacak varsa sevinirim
İyi değil bence. Bahsettiği hızlara bak sunulan hızlara bak düşük veriyor sx8100.sx8100 512gb kullanıyorum gayet iyi ve oldukça hızlı
seninkinde sıkıntı olabilirmi ben hiç o değerleri görmedim?İyi değil bence. Bahsettiği hızlara bak sunulan hızlara bak düşük veriyor sx8100.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sx8100 ile termal padsiz 200 mb yazma alıyorum.
Garantiye vermeye de uğraşamam performansta sıkıntı görmüyorum ama değerler böyle termal pad yüzünden de bu kadar sorun olmaz. Garantiye versem en az 1 ayımı heba ederim.seninkinde sıkıntı olabilirmi ben hiç o değerleri görmedim?
Ben ilk aldığımda teste sokmuştum değerlerine çok yakındı.Garantiye vermeye de uğraşamam performansta sıkıntı görmüyorum ama değerler böyle termal pad yüzünden de bu kadar sorun olmaz. Garantiye versem en az 1 ayımı heba ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
max 2000 hız alabiliyorsun bu ssd de bizzat moderatörümüz test etmişti.