🔥İndirim Adidas Ayakkabilar %50 İndirimli +300tl Kupon

yagizjdkg

80+
Reaksiyon skoru
51
Hepsiburada saticili Adidas ayakkabılarda %50 indirim var
Ayrıca genelde olduğundan başlığa yazmadım ancak Under Armour ayakkabılar 3 al 2 öde kampanyalı
Dostlar evet piyasada 1500 fiyatında da bu ayakkabılar var ama bunlarin sahtesi çok fazla 600 e bile bulursun piyasada yoksa. Bayram öncesi onayli satıcıdan alan olur diye paylaştım özellikle çocuk ayakkabılarında indirim var :)
Düzenleme: Hepsiburada 2000 TL üzeri 300TL kupon tanımlamış sepette otomatik uygulandı

Son düzenleme:
Hocam bu çok oluyor zaten piyasası bu ayakkabının bilmeyenler 3k dan bir bakıyor 1.5k ya inmiş indirim diye çekiyor da piyasaya baktığında zaten bu ayakkabıyı 1.7k - 1.8k ya satan yerler de mevcut :d
Genelde öyle ama bazıları 2000 altına iniyor diye paylaştım. Bunların sahtesi de çok oluyor adı sanı duyulmamış 1500 e de satan vardır ama çoğunun yorumlar sahte diyor, mağazalarda da 3000 civarından başlıyor. En azından onaylı satıcıdan uyguna geliyor. Daha çok çocuk ayakkabıları kalmış bayram varken ayakkabı alacak olan için iyi firsat

Çok satan numaralar çok daha pahalı ben alınacak bir model bulamadım

Buradaki bazı ayakkabılar bu ay çok daha uıygun fiyata paylaşılmıştı burada. Aslında zam gelmiş olarak bakılabilir :)

Geçenlerde tek seferlik giymek için beyaz ayakkabı lazimdi sırf kutusu yamuk diye Hummeli 300 satıyorlardi aldık bunların gelisi kaç acaba :)
Valla aslında iç piyasada birçok ürünün geliş fiyatı hiç hayal edemediğimiz kadar düşük. Ama esnaflar tüccarlar ideal olanla yetinmiyor her üründe bir değerli özel fiyatı çekiliyor. Bu kişilerin birde karnı her zaman tok olur ekonomiden sitem eden birine de azla yetinin pasta yiyin derler.

boykot markası satış yapamamış indiriyor boykota devam dandik petrol plastik ayakkabılarını kime satıyorlar anlamak zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri