🔥İndirim Adidas Supernova Ease 42 2/3 1320tl

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
265
Selam. Öncelikle bu ayakkabı şuan "indirimli" olarak satılmıyor. Ancak ürünün yurtdışındaki fiyatlarını araştırdığımda, numara ve renklerine göre genelde 50-65-100 dolar civarında satıldığını fark ettim.
Ancak yurtdışında çoğu yerde bu modellere kampanya yapılmış. Bizdeki fiyat çok daha iyi. Muhtemelen fiyatı yakında arttıracaklardır diye düşünüyorum, çünkü
Adidas duramo modelleri bile zaten 1500 lira civarından başlıyor.
Supernova serisi duramodan daha iyi diye biliyorum. 42 numara giyenlere muhtemelen 42 2/3 tam olacaktır.
Ben rengi beğendim, bu bütçede yürüyüş veya koşu ayakkabısı arıyorsanız bence üzmeyecektir.

Yurtdışı fiyatı;
Screenshot_20251014_184054_Samsung Internet(1).webp

Screenshot_20251014_183842_Amazon Shopping(1).webp

teşekkürler 41 olanını aldım. Tam da ayakkabı bakıyordum giydiğim adidası iyi eskittiydim. Bu paraya çakma ayakkabı satıyolar. 41i ho bakalım.

Selam. Öncelikle bu ayakkabı şuan "indirimli" olarak satılmıyor. Ancak ürünün yurtdışındaki fiyatlarını araştırdığımda, numara ve renklerine göre genelde 50-65-100 dolar civarında satıldığını fark ettim.
Ancak yurtdışında çoğu yerde bu modellere kampanya yapılmış. Bizdeki fiyat çok daha iyi. Muhtemelen fiyatı yakında arttıracaklardır diye düşünüyorum, çünkü
Adidas duramo modelleri bile zaten 1500 lira civarından başlıyor.
Supernova serisi duramodan daha iyi diye biliyorum. 42 numara giyenlere muhtemelen 42 2/3 tam olacaktır.
Ben rengi beğendim, bu bütçede yürüyüş veya koşu ayakkabısı arıyorsanız bence üzmeyecektir.

Yurtdışı fiyatı;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Siyahının da 43ü 1500TL değerlendirebilirsiniz rengi beğenmeyenler.

yarım numara büyügünü alın ayak numaranızın, bende siyah-beyaz olan versiyonu var üstü örgü gibi olduğu icin biraz acıldı cok kaliteli degil bilginize.

Numaralara bak ya hep pigme boyların ayakkabıları satılıyor. 45 numara indirimde kaliteli spor ayakkabısı yok aylardır.

Bende bu modeli var Adidas’ta hep 43 1/3 giyerim bu modelde 42 2/3 tam oldu . Kalıpları aynı gibi isim farklılığı var

Ekler

• IMG_1280.webp
    IMG_1280.webp
    75.4 KB · Hit: 23
Geri