Claw's
80+ Silver
sen öyle deyincr suan iptal ettirdimBoyutu büyük değil. Orta boyda hafif bir çanta isteyen alabilir. Malzeme kalitesi ehhh. 500 liraya değer mi sıcak fırsat mı tartışılır.
çok iyi bir çanta degil , çantada dolgu yok denecek kadar az . bence başka bir şey bak .Almayı düşünüyorum değer mi ki?
gayet değer boyutuda yeterli bu arada bunun büyüğü kamp çantasına doğru gider heralde boyner tarzı yerlerde 1000 tl nin altına bulamazsın bunu.Malzeme kalitesi 500 tl ye en iyisi çok extreme marka çantaları kadar olmasa da adidas da kötü değil.Boyutu büyük değil. Orta boyda hafif bir çanta isteyen alabilir. Malzeme kalitesi ehhh. 500 liraya değer mi sıcak fırsat mı tartışılır.
önerebileceğiniz bir çanta var mı acaba günlük olarak arıyorum bu tarz daha uyguna ya da kasım indirimlerini bekleyeceğimçok iyi bir çanta degil , çantada dolgu yok denecek kadar az . bence başka bir şey bak .
önünde adidas logosu var diye 500 vermeye gerek yok
Ben de tam olarak bunu demek istedim. “Bu kesinlikle alınmaz” gibi bir şey yazmadım hocam. Dediğiniz gibi çantanın en iyi yanı üstünde adidas logosu olması. Bana göre negatif yanlarını yazdım alacak olanlar da bilsin diye. Alınabilir olduğunu yazdım zaten500 tl'ye bundan başka alınabilir çanta kaldı mı ki?
Başka bir çanta alsan aşağı yukarı malzeme kalitesi bunla aynı olur. Bunun ekstrası, orjinal adidas çanta olması.