Kotta çekmeyi tam ayarlayamadıkları için tutturamıyorlar. Kot pantolonlar dikildikten sonra yıkanır. Bu yıkanma sonucu belli bir % çekme olur. Pastal atılmadan önce kumaş yıkamaya gönderilir bu oran tespit edilip kalıba o % ye göre çekme payı verilir ondan sonra kesilip dikilir. Büyük firmalar bunu çok profesyonel ve büyük çapta yaptıklarından kaliteyi yakalıyorlar. Yüksek kalite arıyorsanız Colins'e vs. bakmanız lazım. Onlarda biraz daha pahalı. 3 pantolon yerine 1 pantolon alıyorsunuz. Bunlar dışında bazı İstanbul markaları var kalıpları vs. İyi oluyor. Mesela ben Enzim giyiyorum şuanlık memnunum. Daha bir sürü marka var.hocam tekstilci olduğunuz için sormak istiyorum fp olarak uzun yıllar kullanabileceğim markalar nedir. 800 900tl ye kot alıyorum kalitesi düşük geliyor son yıllarda tekstilde hem çeşit hem kalite kesinlikle beklentimi karşılamıyor
biliyorum o yüzden sordum bende bunlar türedi bideReklam yapıyor çünkü
Görseldeki 2 iplik ama şardonlu. Şardonsuz olsa öyle tok durmaz.iki iplik kumaşmış, ince bir üründür muhtemelen. 3 iplik ve şardonlu olması önemli
Bugün gördüğüm en komik şeydi, Allah güldürsün dostumfotoğraf at diyorlar pc deyim diyorsun sen istanbul'da telefonun Diyarbakır'da mı ? boş beleş işler.
ben de öğrenciyim ama çalışıyorum o yüzden fazla sıkıntı yaşamıyorum.kyk bursum 2000tl. kotondan 2 kot anca ucu ucuna alabiliyorum. yazık gerçekten üzülüyorum bu duruma...
Ben de calismak istiyorum da is yok bulundugum ilde.ben de öğrenciyim ama çalışıyorum o yüzden fazla sıkıntı yaşamıyorum.