Neler Yeni

3'LÜ SWEATSHIRTLER 500 LİRA🔥🔥

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Akbank mobil KOTON da geçerli 400 e 175 lira indirim kodu veriyor bazı hesaplara ihtiyacı olan ona da bakabilir bana da vermiş aldım .

SAGE

80+
hocam tekstilci olduğunuz için sormak istiyorum fp olarak uzun yıllar kullanabileceğim markalar nedir. 800 900tl ye kot alıyorum kalitesi düşük geliyor son yıllarda tekstilde hem çeşit hem kalite kesinlikle beklentimi karşılamıyor
Kotta çekmeyi tam ayarlayamadıkları için tutturamıyorlar. Kot pantolonlar dikildikten sonra yıkanır. Bu yıkanma sonucu belli bir % çekme olur. Pastal atılmadan önce kumaş yıkamaya gönderilir bu oran tespit edilip kalıba o % ye göre çekme payı verilir ondan sonra kesilip dikilir. Büyük firmalar bunu çok profesyonel ve büyük çapta yaptıklarından kaliteyi yakalıyorlar. Yüksek kalite arıyorsanız Colins'e vs. bakmanız lazım. Onlarda biraz daha pahalı. 3 pantolon yerine 1 pantolon alıyorsunuz. Bunlar dışında bazı İstanbul markaları var kalıpları vs. İyi oluyor. Mesela ben Enzim giyiyorum şuanlık memnunum. Daha bir sürü marka var.

sefashka

80+
iki iplik kumaşmış, ince bir üründür muhtemelen. 3 iplik ve şardonlu olması önemli

• Beğen
Reaksiyonlar: SAGE

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Efe
kyk bursum 2000tl. kotondan 2 kot anca ucu ucuna alabiliyorum. yazık gerçekten üzülüyorum bu duruma...
ben de öğrenciyim ama çalışıyorum o yüzden fazla sıkıntı yaşamıyorum.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Ümit
instada bir ara 10 adet tişört 450 liraydı transparan cıktı ici gözüküyor taş bezi yapmıştık. bu tip ucuz şeyler genelde hayal kırıklıgı olur. kıyafetinizi kaliteli alın bence siz bunu hak ediyorsunuzzzzz

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
ulen reportumu rededdiniz adamı banlamışsnız. ey size sesleniyorum!

Top Bottom