- Konu Sahibi Konu Sahibi
178 boy 69 kilo m giyiyorumL beden sipariş ettim bro, sen boy kilo ve aldığın bedeni yazabilir misin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yogyeni açmış hesabı büyük ihtimal reklam amaçlı
178 boy 69 kilo m giyiyorumL beden sipariş ettim bro, sen boy kilo ve aldığın bedeni yazabilir misin ?
yogyeni açmış hesabı büyük ihtimal reklam amaçlı
kardeşim foto atar mısın çok boş yapmaya gerek yok178 boy 69 kilo m giyiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yog
Hocam tekstilci olarak bu fiyatlara imkansız. %90 ihtimalle rejenere kumaşlar. 3-4 yıkamaya ağzı yüzü kayar. En kötü 350tl daha ucuza satılan sweetlerde mutlaka bir şey vardır. Kimseyi kurtarmaz çünkü.değerlendirmeleri bile yok kalitelerinin fena olmadığına nereden kanaat getirdin ?
Hocam tekstilci olarak bu fiyatlara imkansız. %90 ihtimalle rejenere kumaşlar. 3-4 yıkamaya ağzı yüzü kayar. En kötü 350tl daha ucuza satılan sweetlerde mutlaka bir şey vardır. Kimseyi kurtarmaz çünkü.
Hocam tekstilci olarak bu fiyatlara imkansız. %90 ihtimalle rejenere kumaşlar. 3-4 yıkamaya ağzı yüzü kayar. En kötü 350tl daha ucuza satılan sweetlerde mutlaka bir şey vardır. Kimseyi kurtarmaz çünkü.
bi süre tekstilde çalıştım (inditex) kot alacaksan levi's, üst baş istiyorsan inditex mağazaları gerçekten çoğu üründe başarılı. 900 tllik kottan fazla performans beklememek lazım bu arada.hocam tekstilci olduğunuz için sormak istiyorum fp olarak uzun yıllar kullanabileceğim markalar nedir. 800 900tl ye kot alıyorum kalitesi düşük geliyor son yıllarda tekstilde hem çeşit hem kalite kesinlikle beklentimi karşılamıyor
hocam öyle söylemeyin öğrenciler giyinmesin mibi süre tekstilde çalıştım (inditex) kot alacaksan levi's, üst baş istiyorsan inditex mağazaları gerçekten çoğu üründe başarılı. 900 tllik kottan fazla performans beklememek lazım bu arada.
mavide indirimde 700e kot almıştım, 1 seneyi falan geçti hala taş gibi. mavi de iyi seçenek olabiliyo bazen.hocam öyle söylemeyin öğrenciler giyinmesin mi
kyk bursum 2000tl. kotondan 2 kot anca ucu ucuna alabiliyorum. yazık gerçekten üzülüyorum bu duruma...mavide indirimde 700e kot almıştım, 1 seneyi falan geçti hala taş gibi. mavi de iyi seçenek olabiliyo bazen.