Neler Yeni

3'LÜ SWEATSHIRTLER 500 LİRA🔥🔥

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
973
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Hemen inanıp almayın bu fiyata ne bekliyosunuz ki . Reklam olduğu çok belli.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
reklam

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
973
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
DeFacto'daki mankeni kullanmış bi an dedim defacto mu satıyor

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Ali Gezen
değerlendirmeleri bile yok kalitelerinin fena olmadığına nereden kanaat getirdin ?
Hocam tekstilci olarak bu fiyatlara imkansız. %90 ihtimalle rejenere kumaşlar. 3-4 yıkamaya ağzı yüzü kayar. En kötü 350tl daha ucuza satılan sweetlerde mutlaka bir şey vardır. Kimseyi kurtarmaz çünkü.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emir
hocam tekstilci olduğunuz için sormak istiyorum fp olarak uzun yıllar kullanabileceğim markalar nedir. 800 900tl ye kot alıyorum kalitesi düşük geliyor son yıllarda tekstilde hem çeşit hem kalite kesinlikle beklentimi karşılamıyor
Hocam tekstilci olarak bu fiyatlara imkansız. %90 ihtimalle rejenere kumaşlar. 3-4 yıkamaya ağzı yüzü kayar. En kötü 350tl daha ucuza satılan sweetlerde mutlaka bir şey vardır. Kimseyi kurtarmaz çünkü.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Efe
hocam tekstilci olduğunuz için sormak istiyorum fp olarak uzun yıllar kullanabileceğim markalar nedir. 800 900tl ye kot alıyorum kalitesi düşük geliyor son yıllarda tekstilde hem çeşit hem kalite kesinlikle beklentimi karşılamıyor
bi süre tekstilde çalıştım (inditex) kot alacaksan levi's, üst baş istiyorsan inditex mağazaları gerçekten çoğu üründe başarılı. 900 tllik kottan fazla performans beklememek lazım bu arada.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emir
bi süre tekstilde çalıştım (inditex) kot alacaksan levi's, üst baş istiyorsan inditex mağazaları gerçekten çoğu üründe başarılı. 900 tllik kottan fazla performans beklememek lazım bu arada.
hocam öyle söylemeyin öğrenciler giyinmesin mi :)

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Efe
hocam öyle söylemeyin öğrenciler giyinmesin mi :)
mavide indirimde 700e kot almıştım, 1 seneyi falan geçti hala taş gibi. mavi de iyi seçenek olabiliyo bazen.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emir
mavide indirimde 700e kot almıştım, 1 seneyi falan geçti hala taş gibi. mavi de iyi seçenek olabiliyo bazen.
kyk bursum 2000tl. kotondan 2 kot anca ucu ucuna alabiliyorum. yazık gerçekten üzülüyorum bu duruma...

Son düzenleme:
Top Bottom