kyk bursu 2 kot ya da 1 mont etmiyor, acınasıkyk bursum 2000tl. 1 ay 2000tl kaliteli bugün kotondan 2 kot anca ucu ucuna alabiliyorum. yazık gerçekten üzülüyorum bu duruma...
kyk bursu 2 kot ya da 1 mont etmiyor, acınasıkyk bursum 2000tl. 1 ay 2000tl kaliteli bugün kotondan 2 kot anca ucu ucuna alabiliyorum. yazık gerçekten üzülüyorum bu duruma...
15li Plus sende de öne arkaya sağa sola hafif sallantı oluyor mu sanki göbekte boşluk varmış gibi?aldım bekliyorum bunun yerine daha kaliteli ne vardır acaba şuan ki gelen yazılar pek kaliteli değil diyorlar gibi
hocam amortisörde sıkıntı yok aslında o arkaya sallanma mekanizmasından kaynaklı bir arkadaşta anka vardı ondada aynı sorun var bu genel bir sorun sanırım sadece bu markaya özel vs değil muhtemelen15li Plus sende de öne arkaya sağa sola hafif sallantı oluyor mu sanki göbekte boşluk varmış gibi?
Anladım dediğim gibi sen yaşadın mı? Ben yeni aldım bende var xDrive'a yazdım normal dediler. Ucuz koltuklarda var bu ama bunda beklemiyordum.hocam amortisörde sıkıntı yok aslında o arkaya sallanma mekanizmasından kaynaklı bir arkadaşta anka vardı ondada aynı sorun var bu genel bir sorun sanırım sadece bu markaya özel vs değil muhtemelen
evet hocam ben sürekli sallanma açık kullanıyorum çok zevkli hem kapattığımda biraz arkaya öne sallanması var kendim kontrol ettim amortisörde boşluk yok olsaydı direkt değişim yapardım 1 ay oldu alalı 8 kasımda geldi elimeAnladım dediğim gibi sen yaşadın mı? Ben yeni aldım bende var xDrive'a yazdım normal dediler. Ucuz koltuklarda var bu ama bunda beklemiyordum.
Reklam yapıyor çünküdeğerlendirmeleri bile yok kalitelerinin fena olmadığına nereden kanaat getirdin ?
O fiyata mavi ve colins güzel işler yapıyor. Leviste aynı şekil.hocam tekstilci olduğunuz için sormak istiyorum fp olarak uzun yıllar kullanabileceğim markalar nedir. 800 900tl ye kot alıyorum kalitesi düşük geliyor son yıllarda tekstilde hem çeşit hem kalite kesinlikle beklentimi karşılamıyor