Hoşgeldiniz. Benim adım Tahir. Yaratıcı bir nick bulmama yardımcı olur musunuz. Böyle cool bir kısaltma falan hoş olur. Soyadım da Yılmaz. Belki soyadım la ilgili bir şey de aklınıza gelebilir diye yazdım. Şimdiden teşekkürler.
TahoHoşgeldiniz. Benim adım Tahir. Yaratıcı bir nick bulmama yardımcı olur musunuz. Böyle cool bir kısaltma falan hoş olur. Soyadım da Yılmaz. Belki soyadım la ilgili bir şey de aklınıza gelebilir diye yazdım. Şimdiden teşekkürler.
THyılmazHoşgeldiniz. Benim adım Tahir. Yaratıcı bir nick bulmama yardımcı olur musunuz. Böyle cool bir kısaltma falan hoş olur. Soyadım da Yılmaz. Belki soyadım la ilgili bir şey de aklınıza gelebilir diye yazdım. Şimdiden teşekkürler.
Tahir Yılmaz (!)Hoşgeldiniz. Benim adım Tahir. Yaratıcı bir nick bulmama yardımcı olur musunuz. Böyle cool bir kısaltma falan hoş olur. Soyadım da Yılmaz. Belki soyadım la ilgili bir şey de aklınıza gelebilir diye yazdım. Şimdiden teşekkürler.
Kelimeye göre nick yazan bı site vardı bulursam atarım.Hoşgeldiniz. Benim adım Tahir. Yaratıcı bir nick bulmama yardımcı olur musunuz. Böyle cool bir kısaltma falan hoş olur. Soyadım da Yılmaz. Belki soyadım la ilgili bir şey de aklınıza gelebilir diye yazdım. Şimdiden teşekkürler.
Uçmayan kalmasınn
Lana senmisinUçmayan kalmasınn![]()
ThaoirHoşgeldiniz. Benim adım Tahir. Yaratıcı bir nick bulmama yardımcı olur musunuz. Böyle cool bir kısaltma falan hoş olur. Soyadım da Yılmaz. Belki soyadım la ilgili bir şey de aklınıza gelebilir diye yazdım. Şimdiden teşekkürler.
Evet benimLana senmisin