Adını Unuttuğum Efsane Oyun :(

Reaksiyon skoru
14
aklima bir oyun geldi çok eski bir oyun sanirim japon veya kore oyunu . bu oyunda her futbolcu nun animasyonlu güçleri vardi hatta tek elle kullanilan joystick ile oynilan bir oyundu bilen var mı ismini unuttum :(

Ekler

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    9.5 KB · Hit: 73
bilemedim maalesef .aga benim de senin yaşadığın gibi bir olay yaşadım belki bilenler olur yazar yoruma. aga hayal meyal hatırlıyorum hulk oyunu vardı bir tane duvarları parçalıyordu görev yapıyordun internete bakıyorum yok hiçbir yerde keske bulabilsem ya 2008 den önce büyük ihtimal oyun

bilemedim maalesef .aga benim de senin yaşadığın gibi bir olay yaşadım belki bilenler olur yazar yoruma. aga hayal meyal hatırlıyorum hulk oyunu vardı bir tane duvarları parçalıyordu görev yapıyordun internete bakıyorum yok hiçbir yerde keske bulabilsem ya 2008 den önce büyük ihtimal oyun
bu olabilir mi aga

The incredible hulk olmasın

The incredible hulk olmasın
agalar ben de bundan şüphelendim sanki can barı farklıydı zaten 2 oyun var bi bu bir de 2003 deki oyun büyük ihtimal incredible hulk çünkü açık dünyası da ona benziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu olabilir mi aga
büyük ihtimal bu 8 9 yaşlarındayım o zmanlar tam hatırlayamadım can barı farklıydı hatırladığıma göre .zaten 2 oyun çıkmıs 2008 den önce

Son düzenleme:
Wii Sports.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,255
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy