Korsan paylaşım yasak kanka. Burada bulamazsın.Teşekkür ederimm bı denerim onun dışında bildiğiniz korsan site var mıdır
Kanka yasak işteSite önerisi arıyorum link beklemiyorum
Kural böyle kanka.Sebep işte bı zararı yok öneri yapıyor yasak olsa konu da zaten ceza yemez mi ben insanlardan öneri alıyorum sonuçta benim korsan indirdiğim şey burda niye sorun yaşatsın ki
Link demiş bana isim veremezsin diye bir şey dememiş ki link istemiyorum dedim zatenKural böyle kanka.
14. MaddeDONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.forum.donanimarsivi.com
Bı talebi diyor oda link talebi olarak sayıyorum eğer eminsemLink demiş bana isim veremezsin diye bir şey dememiş ki link istemiyorum dedim zaten
Bi isim paylaşımı ile bir şey olacağını sanmıyorumLink demiş bana isim veremezsin diye bir şey dememiş ki link istemiyorum dedim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bı talebi diyor oda link talebi olarak sayıyorum eğer eminsem
rutrackerLink demiş bana isim veremezsin diye bir şey dememiş ki link istemiyorum dedim zaten
Bı talebi diyor oda link talebi olarak sayıyorum eğer eminsem
Bi isim paylaşımı ile bir şey olacağını sanmıyorum
torrent linkine bas iniyorBu siteyi biliyorum da kullanımı zor gibi çok karmaşık geliyor sence 1337x nasıl