Neler Yeni

Adrenalin 23.2.2 Nasıl?

22.11.2' de Chrome'da Sürücü Zaman Aşımı hatası aldım 3.5 Aydan sonra.
Başlıktaki sürüm nasıl, deneyimleyen var mı? Stabil mi?
@RevDeisDou

AMD kullanıyordum daha evvel, Nvidia geçeceğim diye söz verdim kendime. Burada konu açtım, al AMD diyenler çok oldu.
En ufak sorun çıkınca kimse ortada yok, bi şey alırken konu yazanlarla dolar taşar. Sorun olunca 1 kişi bakmıyor. Ne güzel

Son düzenleme:

rech

80+ Bronze
@RevDeisDou

AMD kullanıyordum daha evvel, Nvidia geçeceğim diye söz verdim kendime. Burada konu açtım, al AMD diyenler çok oldu.
En ufak sorun çıkınca kimse ortada yok, bi şey alırken konu yazanlarla dolar taşar. Sorun olunca 1 kişi bakmıyor. Ne güzel

Ben 23.3.1 kullanıyorum memununum.

• Beğen
Reaksiyonlar: M.2.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,861
İsim
Hacı
RX 6600 XT ile sürüm 23.2.2 kullanıyorum. Memnunum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: M.2.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RX 6600 XT ile sürüm 23.3.1 kullanıyorum. Memnunum.
Ya normalde ben 3.5 aydır stabil kullanıyordum 22.11.2 Sürücüsünü, Dün akşam saatlerinde Google Chrome güncellemesinden 2-3 saat kadar sonra BluTV Sitesi üzerinden Tam ekran The Last Of Us izlerken Sürücü Zaman aşımı Hatası verdi.
10 saniye geriye almak için Mouse'a dokunur dokunmaz görüntü siyah ekrana düşüp, 10-20 saniye kadar beklettikten sonra açıldı ve bahsettiğim hatayı verdi.

Bundan sonra Görev Yöneticisindeki GPU sıcaklık kısmı gözükmedi, 1-2 dakika sonra gözükmeye başladı. Mouse imleci ve görüntüde yavaşlık oluştu bu hata bildiriminden sonra. Donanım hızlandırma açıktı, ondan oluştu herhalde, şu an kapalı halde ve denemedeyim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,861
İsim
Hacı
Ya normalde ben 3.5 aydır stabil kullanıyordum 22.11.2 Sürücüsünü, Dün akşam saatlerinde Google Chrome güncellemesinden 2-3 saat kadar sonra BluTV Sitesi üzerinden Tam ekran The Last Of Us izlerken Sürücü Zaman aşımı Hatası verdi.
10 saniye geriye almak için Mouse'a dokunur dokunmaz görüntü siyah ekrana düşüp, 10-20 saniye kadar beklettikten sonra açıldı ve bahsettiğim hatayı verdi.

Bundan sonra Görev Yöneticisindeki GPU sıcaklık kısmı gözükmedi, 1-2 dakika sonra gözükmeye başladı. Mouse imleci ve görüntüde yavaşlık oluştu bu hata bildiriminden sonra. Donanım hızlandırma açıktı, ondan oluştu herhalde, şu an kapalı halde ve denemedeyim.
11.2 stabildi bende seviyordum.
Bu ondan daha stabil sanki.
Düzeltme: sürüm 23.2.2 kullanıyorum. 23.3.1 değil.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
11.2 stabildi bende seviyordum.
Bu ondan daha stabil sanki.
Düzeltme: sürüm 23.2.2 kullanıyorum. 23.3.1 değil.
Chrome Donanım hızlandırma bu hatayı yapıyor olabilir mi?

23.2.2 içinde Windowsu bozuyor falan mı bir şey diyorlardı, siz sorun yaşadınız mı hiç 23.2.2'de. Nasıl genel olarak?

Ayrıca 22.11.2'den geçerken normal kurulum üzerinden kursam yeterli olur mu? DDU veya Cleanup Utility kullanmayı düşünmüyorum

GodlyPain

80+ Bronze
Custom 23.1.1 kullanıyorum henüz hiç sorun yaşamadım

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@RevDeisDou

RX570 benim için yeterli olmasına rağmen sık sık yaşadığım "sürücü zaman aşımı vs." sorunlarından bıkmıştım... Mecbur kalarak ekran kartımı güncel nvidia modellerinden biri değiştirdim. Şu an AMD tarafında durum nedir bilmiyorum ama (sorun hala devam ediyor mu) ekran kartı cephesinde tercihim nvidia ve kolay kolay da değişmeyecek gibi...

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,861
İsim
Hacı
Chrome Donanım hızlandırma bu hatayı yapıyor olabilir mi?

23.2.2 içinde Windowsu bozuyor falan mı bir şey diyorlardı, siz sorun yaşadınız mı hiç 23.2.2'de. Nasıl genel olarak?

Ayrıca 22.11.2'den geçerken normal kurulum üzerinden kursam yeterli olur mu? DDU veya Cleanup Utility kullanmayı düşünmüyorum
Hiçbir sorun yaşamadım.
Güvenli modda DDU ile silip. normal Windowsa geçip yükleyebilirsiniz.
Önce indirin sürücüyü. Kurulum esnasında interneti kapatınız.

Hiçbir sorun yaşamadım.
Güvenli modda DDU ile silip. normal Windowsa geçip yükleyebilirsiniz.
Önce indirin sürücüyü. Kurulum esnasında interneti kapatınız.
DDU AMD Kartlarda önerilmiyordu hocam. Hatta Mesut Çevik önermiyordu.
Normal kurulum ekranındaki adımlarla kurdum ben hep bu zamana kadar.

Peki Donanım Hızlandırma kapalı olarak hata vermezse 22.11.2'de kalmamı önerir misiniz yine?

Son olarak; 23.2.2 mi, 23.2.1 mi kurmam daha iyi olur? Yoksa en güncel Sürücü olan 23.3.1'mi kurmalıyım?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
RX570 benim için yeterli olmasına rağmen sık sık yaşadığım "sürücü zaman aşımı vs." sorunlarından bıkmıştım... Mecbur kalarak ekran kartımı güncel nvidia modellerinden biri değiştirdim. Şu an AMD tarafında durum nedir bilmiyorum ama (sorun hala devam ediyor mu) ekran kartı cephesinde tercihim nvidia ve kolay kolay da değişmeyecek gibi...
benimde bundan sonraki nvidia olucak kesinlikle

Top Bottom