23.2.2 kurabilirsiniz. 23.2.1 stabil değildi. 23.3.1 denemedim. Muhtemelern de kalırım 23.2.2 de.DDU AMD Kartlarda önerilmiyordu hocam. Hatta Mesut Çevik önermiyordu.
Normal kurulum ekranındaki adımlarla kurdum ben hep bu zamana kadar.
Peki Donanım Hızlandırma kapalı olarak hata vermezse 22.11.2'de kalmamı önerir misiniz yine?
Son olarak; 23.2.2 mi, 23.2.1 mi kurmam daha iyi olur? Yoksa en güncel Sürücü olan 23.3.1'mi kurmalıyım?
Bu yazıyı bir kaç yıl evvel görmüştüm, daha evvel 1 kere DDU kullandım o kadar. AMD kurulum Ekranındaki Fabrika Ayarlarına sıfırlama seçeneğide aynı işlevi görüyor diye biliyorum.23.2.2 kurabilirsiniz. 23.2.1 stabil değildi. 23.3.1 denemedim. Muhtemelern de kalırım 23.2.2 de.
Ben DDU ile silip sonra kendim tüm AMD klasörlerini tek tek temizliyorum daha bi sıkıntısını görmedim faydası dışında . Neden önerilmiyor DDU?
Hayır, bazı insanların özel olarak geliştirdiği opensource driverlarCustom dediğiniz, şu kurulum ekranındaki Minimal İnstall seçeneği mi? Ben hep Full İnstall kuruyordum,
AnladımHayır, bazı insanların özel olarak geliştirdiği opensource driverlar
O en son sürücü herhalde değil mi?
Sizin Kart ne peki?
Önerisi olan var mı 6600XT için 23.2.2 nasıldır?
ne gibi ayrıcalıkları oluyor hocam?Hayır, bazı insanların özel olarak geliştirdiği opensource driverlar
siyah ekran yemiyorsunuz + istediğiniz özellikleri adrenalinden kaldırabiliyorsunuz. Relive vs vs gibi daha light oluyor. Genelde daha stabil. En azından kendi deneyimlerimcene gibi ayrıcalıkları oluyor hocam?
nereden edinebilirim peki?siyah ekran yemiyorsunuz + istediğiniz özellikleri adrenalinden kaldırabiliyorsunuz. Relive vs vs gibi daha light oluyor. Genelde daha stabil. En azından kendi deneyimlerimce
Sorun değil.Geç girebildim kusura bakmayın. Kartım TUF RX 6800
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDU ile sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. En azından ben 5-10 kere kullandım bende sıkıntı olmadı.
Sorun değil.
MPO devre dışı bırakıncada çözülüyormuş herhalde ama daha onu denemedim. Herhangi bir sorun oluşturur mu ki bu MPO'yu devre dışı bırakmak bilginiz var mı?
Çözüm: Tarayıcıda video izlerken siyah ekran ve takılma
Bu sorun sıklıkla AMD/NVIDIA grafik birimlerinde ve Windows 10/11 işletim sistemlerinde ortaya çıkıyor. Eğer oyunlarda, stres testlerinde kartınız bir hata vermiyor fakat tarayıcıda gezerken, video izlerken çeşitli sorunlarla (Wattman, ekran kararması vb.) karşılaşıyorsanız bu adımları...www.technopat.net