Adres değişikliği sonrası internet yok

iKaosS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
75
Adres değişikliği gerçekleşti 400tl faturama yansitacaklarini söylediler. İnternet gelmedi ama arıyorum müşteri hizmetlerini 400tlye ücretli ekip gönderelim diyorlar bu seferde 1300tl fatura gelicek başka bir firmaya geçsem kurulum yapacak kişi bunu düzeltebilir mi? Eski ev sahibini aradım interneti aşağı kutudan açıp kapattıklarını söyledi. Ne yapmalıyım sizce?

400 TL nakil ücreti mi?
Etiket bıraktılarsa; kendi kablonu bağlayabilrsin. Ankastreden eve olan kısım aboneye ait.

400 TL nakil ücreti mi?
Etiket bıraktılarsa; kendi kablonu bağlayabilrsin. Ankastreden eve olan kısım aboneye ait.
çözdüm hocam çözdüm bana dediler ki ücretli ekip zamlandı 550tl oldu dedi bende tamam kapattırıcam interneti dedim. abonelik fesih kaydı açtım ertesi gün aradılar neden kapatıyosunuz diye anlattım durumu millenicom müdür yardımcısı ile görüştüm size ücretsiz ekip gönderelim vazgeçin dediler kabul ettim :d adam geldi dediki 100mb paket kullanıyosunuz oturdugunuz bina bunlara el verişli değil dedi 35 ideal dedi bu binalar için bende 35e düşürttüm ankastreden yakla fln birleştirdi geldi internet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

400 TL nakil ücreti mi?
yinede nakil ücreti yansıtacaklar onada yapacak bir şey yok.

400 TL nakil ücreti mi?
bizzat özel olarak ilgilendiler bende şaşırdım tabi beklenmeyecek hareketler firmanın adını vermeyim sen biliyosun

400 TL nakil ücreti mi?
gelen ekip fiberde gelicek yakında dedi bakalım ne zaman dilekçe vermeyi düşünüyorum ilçe müdürlüğüne

Son düzenleme:
Geçmiş olsu; inşallah fiber gelirde sorunlardan kurtulursun. Vdsl; lokasyon bazlı sıkıntılı. Ben de Gigafiber kurulumu bekliyorum; bakalım ne zaman gelecek ekip kuruluma.🤭

Geri