Adresime fiber geliyor olabilir mi?

Reaksiyon skoru
14
Bundan yaklaşık 2-3 ay önce taşındığım adresime fiber altyapı talebinde bulunacağım zaman mahallenizde zaten fiber altyapı çalışması var demişlerdi bugün de internetim gitti müşteri hizmetlerini aradığımda robot asistan bölgemde hırsızlık/arıza/bakım/yenileme nedeniyle internet kesintisi olduğunu söyledi sizce fiber altyapı çalışması olabilir mi ümitlenmeli miyim?

Bundan yaklaşık 2-3 ay önce taşındığım adresime fiber altyapı talebinde bulunacağım zaman mahallenizde zaten fiber altyapı çalışması var demişlerdi bugün de internetim gitti müşteri hizmetlerini aradığımda robot asistan bölgemde hırsızlık/arıza/bakım/yenileme nedeniyle internet kesintisi olduğunu söyledi sizce fiber altyapı çalışması olabilir mi ümitlenmeli miyim?
Etrafına bir bakın. Çalışma vs. İnce yer kazısı gibi bir şey varsa olabilir. Yoksa ümütlenmeyin bence.

yan mahallemde var 2 senedir en az 5 ayrı talep oluşturdum mayıstan beri çalışma var dendi birde yan mahallemde uzun süredir var benim mahallede yok önem vermiyor hiç bir şekilde şu işlere zaten kullanan kullanıcı az die klasik ttkom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,951
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri