120 lira çok fazla bir fark değil bence çünkü kasayı biliyorum kendim kullanıyorum. Çok şık ve çok iyi hava akışı sağlıyor. 150yi geçse imkanın varsa yazardım ama 120 liralık fark çok değil diye düşündüm.fiyat farkı fazla değil mi?
120 lira çok fazla bir fark değil bence çünkü kasayı biliyorum kendim kullanıyorum. Çok şık ve çok iyi hava akışı sağlıyor. 150yi geçse imkanın varsa yazardım ama 120 liralık fark çok değil diye düşündüm.fiyat farkı fazla değil mi?
zevkler ve renkler tartışılmazabi bu dark guardian pro veya dark guardian tavsiyelerine anlamıyorum kasanın görüntüsü leş bence onun yerine daha iyi cooller master masterbox mb520 alırım 100 TL daha koyar daha iyi hemde
Ne görüntüsü leş mb520 önü kapalı dark gard. full mesh.4 fan var bebek gibi?abi bu dark guardian pro veya dark guardian tavsiyelerine anlamıyorum kasanın görüntüsü leş bence onun yerine daha iyi cooller master masterbox mb520 alırım 100 TL daha koyar daha iyi hemde
knk adamın dediğinde psu da var120 lira çok fazla bir fark değil bence çünkü kasayı biliyorum kendim kullanıyorum. Çok şık ve çok iyi hava akışı sağlıyor. 150yi geçse imkanın varsa yazardım ama 120 liralık fark çok değil diye düşündüm.
abi mb511 var onü mesh daha kaliteli ondada 4 fan varNe görüntüsü leş mb520 önü kapalı dark gard. full mesh.4 fan var bebek gibi?
Özür dikkat etmemişim pardon kasa odaklanmışım :Sknk adamın dediğinde PSU da var
ayrıca fanları sesli, cooler masterınkinde sıfır sesNe görüntüsü leş mb520 önü kapalı dark gard. full mesh.4 fan var bebek gibi?
hop hop küfür yokayrıca fanları kafanı si**** cooler masterınkinde sıfır ses
küfür etmedim sansürledim gördüğünüz üzeri direk yazmadımbencede fark verilebilirse mb511 mesh olanı daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hop hop küfür yok
küfür etmedim ?@Krypto
Mesajı düzenledim, tekrarı olmasın.
küfürü sansürlesen de küfür genede küfürdürküfür etmedim sansürledim gördüğünüz üzeri direk yazmadım
Senin yazdığın mesajın izahını sana ben mi yapacağım?küfür etmedim ?
lan küfür görünmüyo nası küfür olsun abi veledmisiniz sizküfürü sansürlesen de küfür genede küfürdür
abi banlsana beni gözünü seveyim ya yğşramıcamSenin yazdığın mesajın izahını sana ben mi yapacağım?