Neler Yeni

Aerocool VXP 350 ve Aerocool CS 107

sublimes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed
Ofis için 5600G ile APU sistem dizdim. Kasa ve güç kaynağı kaldı. VXP350, 700TL. CS 107, 1020TL. Yaklaşık 1800TL gibi bütçe düşünüyorum. Sık oyun oynanmayacak. Arada bir LoL, CSGO oynanacak. Daha iyi tavsiyeniz varsa buyurun. Şimdiden teşekkürler.

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ozan
Bende ilgilenirseniz zamanında alınmış ama neredeyse hiç kullanılmamış FSP 400W PSU var. İçi açılmadı fotoğraflarda ne kadar temiz olduğunu görebilirsiniz.
Ekran kartı için güç girişi yok 12v kanalından 400w verebiliyor.
pp3.jpg
pp2.jpg
pp1.jpg

Yok sıfır istiyorum diyorsanızda hocam o psuya gidipte 700 vermeyin. Yazık günah.
Çok anlamam ama zamanında araştırırken VX Plus serisi alınabilir en düşük psu gibisinden görülüyordu.
Daha 1 ay önce psu bakınırken söylediğiniz model çok net hatırlıyorum 500tl idi.

Ya bütçeyi 900'ün üstüne çıkarın FSP, DeepCool, MSI gibi markaların 900-1100 arasında modelleri var onlara yönelin ya da ikinci el halledin.

Sizin için görsellik ne kadar önemli bilmiyorum ama kullanacağınız kasa için hava akışı öyle aman aman önem arz etmiyor. Altta linkini attığım eski kasalarla işimi görürdüm ben. İkinci elde böyle eski kasalar dolu ama genelde ya çizikli göçüklü ya da boyaları solmuş oluyor.

Tabi önemli olan ne kadar para harcamak isteyeceğiniz. Yoksa bu 200tl'lik kasayı alsanızda doğru seçim CS-107'de doğru seçim.

Top Bottom