bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Aerocool, uzun sürenin ardından ARGB/RGB bir kasa yerine daha sade ve şık bir kasa tasarlayıp üretmiş. Aerocool Cipher modelimize yakından bakalım.
Özellikleri:
Kasanın tasarımını ve özelliklerini beğendim. Tasarımı NZXT'ye özenilmiş; ancak kendine özgü bazı değişikliklere gidilmiş. HDD kızaklarının bu denli fazla olması da sunucu sistemleri için, veri depolamayı sevenler için veya çok fazla HDD'ye sahip olanlar için bir nimet. GPU desteği ve sıvı soğutma desteği de oldukça yeterli düzeyde.
Eksi gördüğüm şeyler:
Eğer fiyatı 1500 TL'den fazla olmazsa, sadelik isteyen kişiler için iyi bir alternatif olacaktır.
Aerocool Cipher
Özellikleri:
- Micro ATX, Mini ITX ve ATX anakart desteği
- 400mm GPU desteği, HDD kızağı takılırsa 290mm
- 160mm hava soğutma desteği
- Üste 280/360; öne 280/360; arkaya 120mm sıvı soğutma desteği
- Standart ATX PSU desteği
- 12 adet 3.5" disk desteği
- 4 adet 2.5" disk desteği
- Öne 3x140/3x120; üste 3x120/2x140; arkaya 1x120mm fan desteği
Kasanın tasarımını ve özelliklerini beğendim. Tasarımı NZXT'ye özenilmiş; ancak kendine özgü bazı değişikliklere gidilmiş. HDD kızaklarının bu denli fazla olması da sunucu sistemleri için, veri depolamayı sevenler için veya çok fazla HDD'ye sahip olanlar için bir nimet. GPU desteği ve sıvı soğutma desteği de oldukça yeterli düzeyde.
Eksi gördüğüm şeyler:
- Dahili fan gelmemesi
- Kablo tünellerinde kauçuk bulunmaması
- Emin değilim ancak Aerocool'un çoğu kasasında olan düşük malzeme kalitesi veya düşük malzeme kalitesi hissiyatı
Eğer fiyatı 1500 TL'den fazla olmazsa, sadelik isteyen kişiler için iyi bir alternatif olacaktır.
Aerocool Cipher
Cipher - AeroCool
MID TOWER CASE Specially designed for mining storage-based cryptocurrency, this mid tower case supports up to a max. of 12 x 3.5” HDDs and 4 x 2.5” SSDs (11 x 3.5” HDDs and 4 x 2.5” SSDs or 12 x 3.5” HDDs and 3 x 2.5” SSDs simultaneously). Featuring a mesh front panel design, this case allows...
aerocool.io