Neler Yeni

Instagram AeroInsta Güvenilir midir?

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Yaklaşık 1.5 sene kullanıp 3 4 ay önce sildiğim uygulama.
Karanlık teması, görüldü kapatma vs. hoşta çok bug var.
Aynen arada çöküyor sinir ediyor insanı.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Tamamdır arkadaşlar indiriyorum ben de teşekkürler herkese.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen arada çöküyor sinir ediyor insanı.
Normal Insta' yı silmeme gerek var mı hocam?

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Tamamdır arkadaşlar indiriyorum ben de teşekkürler herkese.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal Insta' yı silmeme gerek var mı hocam?
Size kalmış 2 tane link veriyor biri normal instagram ile kullanın diye diğeri de silip kullanın diye.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Modlu Instagram birnevi. Instagram' da normalde olmayan özellikleri kullanabilmemizi sağlıyor.

Ben kullanıyorum.

Ben kullanıyorum daha bir şey görmedim. Video alan indirmene yarıyor baya kullanışlı
bir şey sorucam, şöyle özellik varmı: mesela birine anlık attık o kişi izliyor sonra kapanıyor ama biz göremiyoruz ya. He işte bizde onu açabiliyor muyuz ?

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
bir şey sorucam, şöyle özellik varmı: mesela birine anlık attık o kişi izliyor sonra kapanıyor ama biz göremiyoruz ya. He işte bizde onu açabiliyor muyuz ?
Hocam öyle bir özellik yok diye biliyorum ama.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ben kullanıyorum indirme özelliği güzel

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Hahahaha! İşte bu fırsatı yakaladım. Arkadaşlar bu program tamamen virüs denebilecek türde bir program. İnstapro uygulamasına kullanıcı veri tabanı özelliği eklenip Türk yazılımcı denerek piyasaya sürülmüş dolandırıcı uygulamasıdır. Bir ara merak edip indirmiştim, siz farkında olmadan belli dönemlerde rastgele kişileri takip ediyor ki bunlar muhtemelen takipçi satın alan kişiler.

Onun yerine instagram by thedise kullanabilirsiniz, daha bir takip yaptığını görmedim. İnstapro da iyi gibiydi ama çoklu kullanıcısı olmasına rağmen Telegram grubu olmaması gibi sebeplerle güven kaybediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
H.
Merhabalar linkini de bıraktığım AeroInsta güvenilir mi acaba bilgisi olan var mı?
Merhaba.
Uygulamanın sahibi olarak birkaç bilgi vermek istiyorum.

Öncelikle, geliştirdiğim uygulamaların tamamının kodları açıkça paylaşılmış, karıştırılmamış ve şifrelenmemiştir.
Açtığınız bu konuda, görüşlerini bildiren diğer kişilerin bir kısmı oldukça kıskançlık havasına bürünmüş olacak ki, dolandırıcılıktan tutun da kullanıcı veritabanı aktarılmasına kadar saçmalamıştır. Uygulamada local veya online olarak alınan/gönderilen bir veritabanı veyahut veri paketi kat'i surette bulunmamaktadır.

Gafletle uygulamama ve bana saldıran kişilerin, savundukları Dise adlı kişinin Instagram mod uygulamasını, dilerseniz apktool veya benzeri araçlar kullanarak ayrıştırın, smali kodlarının karıştırıldığını göreceksiniz. Geliştirilen diğer mod uygulamalarına nazaran, yola çıktığım ilk günden beri şeffaflığımı koruyor ve korumaya da devam edeceğim, geliştirdiğim uygulamaların kodlarını buradaki makale ile rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Bu makale sayesinde, orijinal WhatsApp / Instagram / Twitter uygulamaları ile WhatsApp Aero'nun / Instagram Aero'nun / Twitter Aero'nun kodlarını, noktasından virgülüne kadar karşılaştırabilme, farklarını detaylıca görebilme ve kullanılan kodları detaylı inceleyebilme yeteneğine sahip olacaksanız. Eğer, makalede anlattığım yöntemi, Dise'nin Instagram mod uygulamasında kullanmaya kalkarsanız, başarısız olursunuz, çünkü kodları karıştırılmış vaziyettedir, kendiniz makaleyi uygulayarak deneyebilirsiniz. Kodların karıştırılması demek, orijinal Instagram ve Instagram mod uygulamasının arasındaki kod farklarını görememek ve kodları inceleyememek demektir, Aero'nun kodları ise hiçbir şekilde karıştırılmamıştır ve incelemeye/denetlemeye müsaittir.

Bu konuda, bahsi geçen Instapro uygulamasının asıl sahibi (kodlarını ayrıştırarakta görebilirsiniz), OM773 yani Omvir'e aittir Kendisi arkadaşım olur, instapro'nun yayınladığı site sahibi ile de iletişime geçerek bunu doğrulayabilirsiniz. Kendisi ile kod alışverişlerinde bulunur ve sürekli iletişim halinde oluruz.

Saygı ve sevgilerimle.

Son düzenleme:

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Merhaba.
Uygulamanın sahibi olarak birkaç bilgi vermek istiyorum.

Öncelikle, geliştirdiğim uygulamaların tamamının kodları açıkça paylaşılmış, karıştırılmamış ve şifrelenmemiştir.
Açtığınız bu konuda, görüşlerini bildiren diğer kişilerin bir kısmı oldukça kıskançlık havasına bürünmüş olacak ki, dolandırıcılıktan tutun da kullanıcı veritabanı aktarılmasına kadar saçmalamıştır. Uygulamada local veya online olarak alınan/gönderilen bir veritabanı veyahut veri paketi kat'i surette bulunmamaktadır.

Gafletle uygulamama ve bana saldıran kişilerin, savundukları Dise adlı kişinin Instagram mod uygulamasını, dilerseniz apktool veya benzeri araçlar kullanarak ayrıştırın, smali kodlarının karıştırıldığını göreceksiniz. Geliştirilen diğer mod uygulamalarına nazaran, yola çıktığım ilk günden beri şeffaflığımı koruyor ve korumaya da devam edeceğim, geliştirdiğim uygulamaların kodlarını buradaki makale ile rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Bu makale sayesinde, orijinal WhatsApp / Instagram / Twitter uygulamaları ile WhatsApp Aero'nun / Instagram Aero'nun / Twitter Aero'nun kodlarını, noktasından virgülüne kadar karşılaştırabilme ve farklarını detaylıca görebilme.
Kullanılan kodları detaylı inceleyebilme yeteneğine sahip olacaksanız. Eğer, makalede anlattığım yöntemi, Dise'nin Instagram mod uygulamasında kullanmaya kalkarsanız, başarısız olursunuz, çünkü kodları karıştırılmış vaziyettedir, kendiniz makaleyi uygulayarak deneyebilirsiniz. Kodların karıştırılması demek, orijinal Instagram ve Instagram mod uygulamasının arasındaki farkları görememek demektir, Aero'nun kodları ise hiçbir şekilde karıştırılmamıştır ve incelemeye/denetlemeye müsaittir.

Bu konuda, bahsi geçen Instapro uygulamasının asıl sahibi (kodlarını ayrıştırarakta görebilirsiniz), OM773 yani Omvir'e aittir Kendisi arkadaşım olur, instapro'nun yayınladığı site sahibi ile de iletişime geçerek bunu doğrulayabilirsiniz. Kendisi ile kod alışverişlerinde bulunur ve sürekli iletişim halinde oluruz.

Saygı ve sevgilerimle.
Senin mi cidden yoksa troll musun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,506
Üyeler
160,702
Son üye
cr4shcs
Top Bottom