Neler Yeni

Instagram AeroInsta Güvenilir midir?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
örüşlerini bildiren diğer kişilerin bir kısmı oldukça kıskançlık havasına bürünmüş olacak ki, dolandırıcılıktan tutun da kullanıcı veritabanı aktarılmasına kadar saçmalamıştır.
bu tutum merakımı uyandıran bu uygulamadan soğuttu beni. büyük ve tanınmış şirketlerin uygulamalarını kullanırken bile verilerinin güvenliğinden emin olamayan insanların, nispeten daha küçük çaplı geliştiricilerin yaptığı uygulamaları kullanırken sorgulaması bence gayet normal. yalnız düzgünce açıklamak yerine gelip kıskançlık, saçmalamak gibi ifadeler kullanılmaması gerekli. ciddi ciddi kurmayı düşündüğüm bir uygulamaydı. sırf bu tutum beni vazgeçirdi. tavsiyem kendini daha büyük yerlerde görmek istiyorsan insanlara aşağılayıcı değil, yapıcı açıklamalarda bulunman. aynısı Gıbırnet denen issde mevcut. insanlar sorgulayınca hakaret ve tehdit ediyorlar. bunun bir benzeri de Erzurum oyununda yaşandı. eleştiriye ve şüpheyle yaklaşılmaya açık olmanız gerekiyor. ofansif olmak yerine açıklayıcı olmanız gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
H.
bu tutum merakımı uyandıran bu uygulamadan soğuttu beni. büyük ve tanınmış şirketlerin uygulamalarını kullanırken bile verilerinin güvenliğinden emin olamayan insanların, nispeten daha küçük çaplı geliştiricilerin yaptığı uygulamaları kullanırken sorgulaması bence gayet normal. yalnız düzgünce açıklamak yerine gelip kıskançlık, saçmalamak gibi ifadeler kullanılmaması gerekli. ciddi ciddi kurmayı düşündüğüm bir uygulamaydı. sırf bu tutum beni vazgeçirdi. tavsiyem kendini daha büyük yerlerde görmek istiyorsan insanlara aşağılayıcı değil, yapıcı açıklamalarda bulunman. aynısı Gıbırnet denen issde mevcut. insanlar sorgulayınca hakaret ve tehdit ediyorlar. bunun bir benzeri de Erzurum oyununda yaşandı. eleştiriye ve şüpheyle yaklaşılmaya açık olmanız gerekiyor. ofansif olmak yerine açıklayıcı olmanız gerekiyor.
Merhaba.
Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Ben, sorgulamaya karşı değilim. İsteyen herkes, dilediğince eleştirebilir, sorgulayabilir ve istediğini söyleyebilir. Eksiklerimi söyleyen herkese minnettarım. Lakin, bilmediği bir konuda 'kullanıcı veritabanı' gibi asılsız ifadelerle saçmalayarak herhangi bir kanıta sahip olmadan "Türk dolandırıcı uygulaması veya virüs" diyorsa, bu benim nezdimde bir kıskançlık öyküsünden ibarettir.

Saygı ve sevgilerimle.

Son düzenleme:

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,900
İsim
Mehmet
Güzel görünüyor özellikle de veri toplamayı engellemesi ama instagram buna uzun vadede iyi tepki vermez diye düşünüyorum.

Top Bottom