Neler Yeni

AFMF 2 düzgün çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Abdullah esir
Hocam 1080 ti da afmf 2 yi nasıl kullandınız acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Performans da zaten
1080ti da fsr yi kullandım ve FG kullandım zaten neredeyse aynı şeyler ve fps 200leri geçerken ben 60 gibi görüyordum kapatınca 120fps lerde çok akıcı oluyordu ekran da 165Hz di sonra 6900xt aldım o zman gerçekten akıcılığı hissettim

Wentra

80+
1080ti da fsr yi kullandım ve FG kullandım zaten neredeyse aynı şeyler ve fps 200leri geçerken ben 60 gibi görüyordum kapatınca 120fps lerde çok akıcı oluyordu ekran da 165Hz di sonra 6900xt aldım o zman gerçekten akıcılığı hissettim
Hocam fsr dan bahsetmiyoruz afmf 2 den bahsediyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Abdullah esir
Hocam fsr dan bahsetmiyoruz afmf 2 den bahsediyoruz
Tamam reis çalışma şekli aynı sorun aynı bende onu diyorum ama neyse çöçümü bilen varsa bende öğrenirim nasıl çözüldüğünü merak ediyorum

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ozan
Bende tam tersi. 100 fps aldıgım oyunda açtıgımda baya fark edilebilir kasma sorunu gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartın nedir
hocam 100 fps aldığınız bir oyunda "kasma sorunu" tam olarak ne oluyor anlamadım 100 de zaten kasmıyordur ki.
Tamam reis çalışma şekli aynı sorun aynı bende onu diyorum ama neyse çöçümü bilen varsa bende öğrenirim nasıl çözüldüğünü merak ediyorum
çalışma stili aynı değil bu oyun içindeki ayarlardan değil amd driverından açılıyor amd driver olmadan bildiğim kadarıyla açılamıyor.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Furkan Görür
hocam 100 fps aldığınız bir oyunda "kasma sorunu" tam olarak ne oluyor anlamadım 100 de zaten kasmıyordur ki.

çalışma stili aynı değil bu oyun içindeki ayarlardan değil amd driverından açılıyor amd driver olmadan bildiğim kadarıyla açılamıyor.
mouse ile oynadıgımda hissediyorum kasmayı. Örnek 70 fps hogwars 2kda aldıgım fps ile kasma baya hissederken AFMF2 ile düzelmişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ümit Öztürk
aynı değil hocam amfm2 de görüntü daha az bozuluyo
mouse ile oynadıgımda hissediyorum kasmayı. Örnek 70 fps hogwars 2kda aldıgım fps ile kasma baya hissederken AFMF2 ile düzelmişti
evet bende de cod ve fifada bazen kendi kendine açıldığını akıcılıktan anlıyordum ama online da gecikme olayı oluyo diye kapıyordum alt+r yapıp

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Abdullah esir
aynı değil hocam amfm2 de görüntü daha az bozuluyo

evet bende de cod ve fifada bazen kendi kendine açıldığını akıcılıktan anlıyordum ama online da gecikme olayı oluyo diye kapıyordum alt+r yapıp
Hocam ben ne diyorum siz ne diyorsunuz iki teknoloji de tamamen aynı olsa zaten ismi niye farklı olsun dimi benim aynı dediğim olay mantık aynı diyorum saniyede 60 gerçek kare oluşuyorsa bunlar yapay kare ile 120 filan yapıyor aradaki algoritma yazılım filan değişir netlik gecikme kalite farkeder ama sonuç olarak yaşadığım yüksek fps de olması gerek akıcılık hissinin olmaması sorunu aynı ondan dolayı dedim yoksa bende farklı şeyler olduğunu biliyorum

Top Bottom