Yardım Afrikada kurban kesimi hangi site güvenilir

ben bağışları ihh dışında bir yere yapmıyorum çünkü ordalalar nerede yardım varsa orada ihh ismini görebiliyorum.
İlk önce bizim ülkeyi düşünebilirsin kendi mahallen mesela kasaptan eti ayarla muhtar dağıtsın.

ben bağışları ihh dışında bir yere yapmıyorum çünkü ordalalar nerede yardım varsa orada ihh ismini görebiliyorum.
İlk önce bizim ülkeyi düşünebilirsin kendi mahallen mesela kasaptan eti ayarla muhtar dağıtsın.
hocam herkes istediği yere bağış yapabilir tabii ki de şimdi burda yaptıklarımı söylemem pek de güzel olmaz ama şu anda oraya yapmayı istiyoruz anlattığım gibi

hocam herkes istediği yere bağış yapabilir tabii ki de şimdi burda yaptıklarımı söylemem pek de güzel olmaz ama şu anda oraya yapmayı istiyoruz anlattığım gibi
görüşünüzü takdir ettim ama ilk önce kendimizi düşünmemiz gerekiyor aç gariban doyurmak ilk öncelik olmalı fakir insanların da afrikadakilerden pek bir farkı yok (o zamanlardan geçtiğim için söylüyorum)

görüşünüzü takdir ettim ama ilk önce kendimizi düşünmemiz gerekiyor aç gariban doyurmak ilk öncelik olmalı fakir insanların da afrikadakilerden pek bir farkı yok (o zamanlardan geçtiğim için söylüyorum)
Evet aç gariban doyurmak öncelik ve ben onları da düşünmeye karar verdim, teşekkür ederim

Arkadaşlar selamlar kız arkadaşımla adak adamıştık ve isteğimiz gerçekteşti, Afrikada kurbanlık koyun ya da koç kestiricez çoğu site kesilirken video çekiyormuş ismini zikrettiriyormuş yani asıl isteğimiz dolandırılmamak. Bildiğiniz güvenilir site var mıdır vefa derneğini gördük biz
o kurban parası ile bana bir hyperx cloud 3 alsan daha hayıra girirsin. Saygılar

Herkes hemen adama saldırmış,adamın sorduğu soruya cevap verin bilgi sahibi değilseniz geçin,kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez.

Arkadaşlar selamlar kız arkadaşımla adak adamıştık ve isteğimiz gerçekteşti, Afrikada kurbanlık koyun ya da koç kestiricez çoğu site kesilirken video çekiyormuş ismini zikrettiriyormuş yani asıl isteğimiz dolandırılmamak. Bildiğiniz güvenilir site var mıdır vefa derneğini gördük biz
Hocam İHH yıllardır yapıyor içerisinde uzun yıllardır çalışan ve görev alan tanıdığımız insanlar da var.
Önerim İHH dan yana olur

Herkes hemen adama saldırmış,adamın sorduğu soruya cevap verin bilgi sahibi değilseniz geçin,kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez.
Teşekkür ederim hocam, insanlar artık başkalarının yaptığı iyiliğe,hoşgörülüğe de karışır oldular
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam İHH yıllardır yapıyor içerisinde uzun yıllardır çalışan ve görev alan tanıdığımız insanlar da var.
Önerim İHH dan yana olur
Teşekkür ederim hocam yarın araştıracağım

Abi Afrikadansa önce bizim ülkedekilere yardım yapmanızı tavsiye ederim ben.
Niye burdakiler insan onlar hayvanmı kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlamayın ama ülkede et almaya gücü yetmeyen sayısız insan var. Evet dünyanın her yerinde açlık kıtlık var, bunu da kabul ediyoruz ama önce kendi vatandaşımıza destek olsak daha uygun olmaz mı? Yine de sizin adağınız, hayır hayırdır. Allah kabul etsin.
Adamın keyfi işte karışamazsın ister o parayı içmeye harcar ister kurban kesmeye

Şöyle bazen düşünüyorum, ülkede bir sürü işsiz, aç insan var. Zaten ülkenin hali belli anlatmaya gerek yok. Neden İHH gibi dernekler Afrika'ya yardım yapıyor. Mesela seneler evvel parasızlıktan intihar edip cebinden 2 TL çıkan adama neden kimse yardım etmedi? Neyse, Türke para ver, ilk iPhone alır, sonra da Afrika'ya yardım yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,751
Üyeler
185,159
Son üye
Savoy
Geri