Yardım Afrikada kurban kesimi hangi site güvenilir

Yemek ısmarladıgını burda atnlatman şov işi bir dürüm vermişsin havasını yapıyorsun burda adama söylenecegine tiktokta dilennelere para atmasınlar filan de belki ülke düzelir
Soru sordu ben de cevabını verdim dostum. Bir dürüm verdiğimi kim söyledi? Neden hava yapayım?

Arkadaşlar selamlar kız arkadaşımla adak adamıştık ve isteğimiz gerçekteşti, Afrikada kurbanlık koyun ya da koç kestiricez çoğu site kesilirken video çekiyormuş ismini zikrettiriyormuş yani asıl isteğimiz dolandırılmamak. Bildiğiniz güvenilir site var mıdır vefa derneğini gördük biz
Sadaga Gölgesi var güvenilir bakabilirsin, video da atıyorlar

Ben cansuyuna gönderiyorum adak vs adarsam. Benim kendi görüşüm ama siyasi veya cemaatlerle ilişkisi olan kurumlara itimatım yok artık. Cansuyu dediğim firma da babamın oğlu değil sadece belirttiğim şekilde bağlantısı olmadığını biliyorum gene de göndermek istersen araştır.

Daha dün yolda insanların kilosunu tartarak para kazanmaya çalışan bir çocuğa yemek ısmarladım. Çevremde aç insanlar varken, binlerce kilometre öteye yardım yapmak için çabalayacak kadar da düşmedim. Bence tamamen şov işi.
Senin gibiler hala var olduğu için şanslıyız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok güzel anlatmışsınız helal olsun
sizin ortaya fikir atılıp atılmamasını istememe gibi hakkınız yok
burda herkes özgür
rencide edici bir tavır olmadıktan sonra herkes istediğini belirtebilir

ne diyorsun 5600x işlemci alacam 5000 tl
4060 ti alacam 16 gb 20000 tl
bunlar birbirine uyumlu mu diye soruyorsun

teorik olarak uyumlu mu
uyumlu

peki biz ne diyoruz
uyumlu lakin
5600x yerine 5600 alsan 1000 tl daha az para verirsin ama neredeyse aynı performansı alırsın
ama burdan 1000 tl kar ettin üstüne 1000 tl daha koyarsın 4060 ti 16 gb yerine 5060 ti 16 gb alırsın
ve çok daha verimli bir sistemin olur extra 1000 tl masrafla

şimdi bu tarz postlar paylaşımlar ve etkileşimler dönüyor değil mi grupta

böyle bir paylaşımda yapılan böyle bir yorumda
post sahibi
ben sizden yorum istemedim yorumlarınızı kendinize saklayın dese ne kadar mantıklı

size hakeret eden rencide eden var mı
veya siyasal tartışmaların en büyük alevlendiği nokta var toplumumuzda suriyeli meseleleri mesela
orda bir çok kişi çok daha ağır konuşur
hem suriyelilere hemde savunanlara

bu tarz bir ağır konuşma var mı

yok

TARTIŞMA İSTEMİYORSANIZ
SADECE CEVAP ARIYORSANIZ (BİR TEK BU KONU İÇİN DEMİYORUM)

AÇACAĞINIZ KONU HAKKINDA DAHA ÖNCE POST AÇILMIŞ MI İNCELEYİN
ORDAKİ TARTIŞMALARI GÖZARDI EDEREK GELEN TAVSİYELER KONUSUNDA FİKİR SAHİBİ OLUN
AMA TARTIŞMANIN YASAK OLMADIĞI FİKİR BELİRTMENİN YASAK OLMADIĞI BİR ORTAMDA KİMSEYE FİKİR İSTEMİYORUM AYAĞI ÇEKMEYİN
HELE HELE ELEŞTİRENLERİN GERÇEKTEN HAKLI OLDUĞU BİR KONUDA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yemek ısmarladıgını burda atnlatman şov işi bir dürüm vermişsin havasını yapıyorsun burda adama söylenecegine tiktokta dilennelere para atmasınlar filan de belki ülke düzelir
Adam sorduğu için demiş havayla alakası yok

Ben cansuyuna gönderiyorum adak vs adarsam. Benim kendi görüşüm ama siyasi veya cemaatlerle ilişkisi olan kurumlara itimatım yok artık. Cansuyu dediğim firma da babamın oğlu değil sadece belirttiğim şekilde bağlantısı olmadığını biliyorum gene de göndermek istersen araştır.
Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Yanlış anlamayın ama ülkede et almaya gücü yetmeyen sayısız insan var. Evet dünyanın her yerinde açlık kıtlık var, bunu da kabul ediyoruz ama önce kendi vatandaşımıza destek olsak daha uygun olmaz mı? Yine de sizin adağınız, hayır hayırdır. Allah kabul etsin.
Afrikadakiler hiç bulamıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,856
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri