AGALAR SERİ YARDIM BU SİSTEMİ DÜZÜCEM

Merhaba, tavsiyem sana şu şekilde olabilir. İşlemci konusunda birazcık düşüş yaşayarak. Ekran kartı konusunda daha yüksek performans alabileceğin 1660Superi seçerek sana bir sistem önerebilirim. Yanına istediğin monitörün fiyatını da eklediğimiz zaman bütçene tam olarak uygun bir sistem çıkıyor. Sistem 8 gb ram ile geliyor fakat 2.elden temiz bir ram bulman, ekran kartı veya diğer bilgisayar bileşenlerini bulmandan daha kolay ve güvenilir olacaktır.

Özelleştirme;
1621433074393.png

Agalar sa sistem oluşturdum sizce nasıl güzel olmuş mu eksigim veya hatam varsa yardımcı olursanız sevinirim

TOPLAM : 9887 TL TUTUYOR

bu sistem 10k asla etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, tavsiyem sana şu şekilde olabilir. İşlemci konusunda birazcık düşüş yaşayarak. Ekran kartı konusunda daha yüksek performans alabileceğin 1660Superi seçerek sana bir sistem önerebilirim. Yanına istediğin monitörün fiyatını da eklediğimiz zaman bütçene tam olarak uygun bir sistem çıkıyor. Sistem 8 gb ram ile geliyor fakat 2.elden temiz bir ram bulman, ekran kartı veya diğer bilgisayar bileşenlerini bulmandan daha kolay ve güvenilir olacaktır.

Özelleştirme;
Alıntıyı görüntüle
şuan sistem bende 6500tl yazıyor

Hazır 1660S sistemler var.

aga scil değilse abdullah abi yeni sistem cıkaracak cumartesi gunu ona bi bak ona gore al

Agalar sa sistem oluşturdum sizce nasıl güzel olmuş mu eksigim veya hatam varsa yardımcı olursanız sevinirim

TOPLAM : 9887 TL TUTUYOR

Bu paraya bu düzülmez

Niye düzüyoruz dizmek varken

Düzmek kötü bir kelime :D
Değiş o başlığı çabuk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,644
Üyeler
185,782