Age Of Empires IV Oynayan Var Mı?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,335
Selam Beyler Hep Oynicağım Diye Aklımda Kalan Bir Oyundu Sonra Korsan Denedim Ve Almaya Karar Verdim Online Durumu Nasıl Şuan Onu Merak Ediyorum Yani Maç Aradığımda Bulabilir Miyim Birde Aranızda Hala Oynayan Var Mı ?
Oynayan Varsa Ekleşelim Oyunu Alınca Birlikte Oynarız

Selam Beyler Hep Oynicağım Diye Aklımda Kalan Bir Oyundu Sonra Korsan Denedim Ve Almaya Karar Verdim Online Durumu Nasıl Şuan Onu Merak Ediyorum Yani Maç Aradığımda Bulabilir Miyim Birde Aranızda Hala Oynayan Var Mı ?
Oynayan Varsa Ekleşelim Oyunu Alınca Birlikte Oynarız
Valla ben age of delisiydim kafelerde turnuva bile yapardik aoe2 17 saat hesap ödediğimi bilirim çok severdim ama sonradan niyeyse bi türlü o zevki alamadım saldım aslında tekrar başlayasim var 4 nasıl aceba

Valla ben age of delisiydim kafelerde turnuva bile yapardik aoe2 17 saat hesap ödediğimi bilirim çok severdim ama sonradan niyeyse bi türlü o zevki alamadım saldım aslında tekrar başlayasim var 4 nasıl aceba
II en iyisi hocam en çok o sarıyo

4 Oynamadın Mı Hiç ? Ben En Son Sürüm Diye Başladım Çok İyi Ama Oyun Şuan 159 TL Xbox'da Alacağım Şimdi Tek Oyuna 1 Saat Gömdüm Aralıksız 4VS4 Yapay Zeka İle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

II en iyisi hocam en çok o sarıyo
II Çok Eski Gözüktü Gözüme IV Daha Modern Gibi

4 Oynamadın Mı Hiç ? Ben En Son Sürüm Diye Başladım Çok İyi Ama Oyun Şuan 159 TL Xbox'da Alacağım Şimdi Tek Oyuna 1 Saat Gömdüm Aralıksız 4VS4 Yapay Zeka İle

II Çok Eski Gözüktü Gözüme IV Daha Modern Gibi
definitive o kadar da kötü değil ama önceden oynamadıysan garip gelebilir

Nerden Oynayak Kulaklık Yok Bende Telefondan Gelirim Dc İstersen

Benim 260 saatim var eğlenceli bence bazen sinir ediyor ama.
Aynen 4vs4 Giriyom 3 Kişi Bana Giriyor

380hz mi oynuycaz knk age of empiresi
Yok Be Kanka Oled 240 Hz İle Oynicam Gecikmesiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye