Yardım Age Of History 2 Hata

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
800
Hocam daha öncede konu açmıştım buraya linki bırakıyorum aynı hata tekrar devam etmekte siliyorum yüklüyorum olmuyor dosya bütünlüğü doğruluyorum olmuyor onu yaptım bunu yaptım ne yaptıysam düzelmiyor 1667. turda takıldım ve gidemiyorum tab basınca değişik şeyler oluyor o konudada videolar bulunmakta hatta o videolarıda sırasıyla bırakacağım buraya

Konu Linki : https://forum.donanimarsivi.com/konu/age-of-history-2-bug-var-yardim.1013584/

Video 1 :

Video 2 :

Çözümlerinizi bekliyorum (nolur)

Hocam daha öncede konu açmıştım buraya linki bırakıyorum aynı hata tekrar devam etmekte siliyorum yüklüyorum olmuyor dosya bütünlüğü doğruluyorum olmuyor onu yaptım bunu yaptım ne yaptıysam düzelmiyor 1667. turda takıldım ve gidemiyorum tab basınca değişik şeyler oluyor o konudada videolar bulunmakta hatta o videolarıda sırasıyla bırakacağım buraya

Konu Linki : https://forum.donanimarsivi.com/konu/age-of-history-2-bug-var-yardim.1013584/

Video 1 :

Video 2 :

Çözümlerinizi bekliyorum (nolur)
Ben bu oyunu telefonda köydeyken oynuyodum büyük ihtimal oyunu kurarken ayarlar kısmından bir şeye tıkladın hatırladığım kadarıyla böyle bişe vardı. Birde sol üstte türk bayragina tikla orda ayarlar kısmı var kaydet ve cik de ordan

Ben bu oyunu telefonda köydeyken oynuyodum büyük ihtimal oyunu kurarken ayarlar kısmından bir şeye tıkladın hatırladığım kadarıyla böyle bişe vardı. Birde sol üstte türk bayragina tikla orda ayarlar kısmı var kaydet ve cik de ordan
tam anlamadım hocam ne yapmam gerekiyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayarlarıda varsayılana getirdim fakat değişen tek şey ayarlar oldu oyun aynı kaldı düzelmedi

tam anlamadım hocam ne yapmam gerekiyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayarlarıda varsayılana getirdim fakat değişen tek şey ayarlar oldu oyun aynı kaldı düzelmedi
dostum hiçbir tuş çalışmıyorsa yapacak bir şey yok bende de oluyordu bu ama bende 3500 turda felan oluyordu oyun kendini kitliyordu sorun oyunda

Selamlar hala aynı hata devam etmekte bir süre normal oynayabiliyordum yeni oyun açıp 2 space atıp çıkıp save açıyodum tehdit ediyordum oluyordu şuan dosyaları doğruluyorum vs ne yapsam boş save kaybetmek istemiyorum aoh 3 arkadaşta var steam aile kütüphanesinden oynayabiliyorum ama çok zor duruyor aoh2 sadece savaşıyorum ve eğleniyorum ama bu sorun çok sinir bozucu nasıl çözerim yardım

sorun kalmadı aoh 3 başladım

Geri