Agresif davranan öğretmene karşı ne yapılmalı?

anllık tepki derken neyi kastettiniz?
Mesela sizi her kaldırmadığına neden kaldırmadığını anında sorun, iki üç gün geçtikten sonra "hocam zaten kaldırmıyorsunuz" demeyin. Hep kızı kaldırıyorsa kızı kaldırınca of diyin yeter falan diyin tepki gösterin

Uygunsuz dil
Neden vurdun diye sorguya çekerler
En kötü aileni çağırırlar. bir şey olmaz.
eğer ailemi çağırsalar bu sefer ailem yüzüme tükürür babam çok sinirli biri daha önce ortaokul 7.sınıfta bir çocuğun burnunu kanatmıştım idareye gittim babamı çağırdılar sonra babam yüzüme tükürüp ****** git dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz anladınız

Mesela sizi her kaldırmadığına neden kaldırmadığını anında sorun, iki üç gün geçtikten sonra "hocam zaten kaldırmıyorsunuz" demeyin. Hep kızı kaldırıyorsa kızı kaldırınca of diyin yeter falan diyin tepki gösterin
tamam deneyeceğim okulda

Velileriniz imza toplasın.
Daha velilerimize söylemedik yarın yani pazartesi günü velilerimize söyleyeceğiz birde velilerimiz imza toplarsa ne olur?

Hoca okuldan atılır mı?

Şikayet et

Geçmiş olsun. Videoya çekmek şiddet gibi durumlarda bir çözüm olabilir ama ilgisizlik için ne yapılır bilemedim. Öğretmenler genel olarak öğretmenleri tutar. Kimseye laf anlatılmıyor malesef. Sırf şu durum yüzünden 3 lise değiştirdim. Bazılarında şiddet durumları oluyor. Tavsiyem hocaları filan karıştırma artık duruma sen kaydı al cimere ulaştır. Ailen üzerinden hocaya ulaşacak olursa sınıfça sizi daha çok rahatsız etmeye baslayabilir.

Videoya çekeceksen ailene bunu verme. Sadece şikayet yoluyla gitsinler. Uyarilsin aynı durum tekrar devam ederse gönderilmesi adına imza toplayabilirsiniz. O durumda da genelde okuldan göndermek yerine başka sınıflara gönderiliyor. Başka öğretmenle değiştiriliyor.

Video yanlizca şiddet durumlarında etkili oluyor. Ben daha farklı bir senaryo görmedim.

Geçmiş olsun. Videoya çekmek şiddet gibi durumlarda bir çözüm olabilir ama ilgisizlik için ne yapılır bilemedim. Öğretmenler genel olarak öğretmenleri tutar. Kimseye laf anlatılmıyor malesef. Sırf şu durum yüzünden 3 lise değiştirdim. Bazılarında şiddet durumları oluyor. Tavsiyem hocaları filan karıştırma artık duruma sen kaydı al cimere ulaştır. Ailen üzerinden hocaya ulaşacak olursa sınıfça sizi daha çok rahatsız etmeye baslayabilir.

Videoya çekeceksen ailene bunu verme. Sadece şikayet yoluyla gitsinler. Uyarilsin aynı durum tekrar devam ederse gönderilmesi adına imza toplayabilirsiniz. O durumda da genelde okuldan göndermek yerine başka sınıflara gönderiliyor. Başka öğretmenle değiştiriliyor.

Video yanlizca şiddet durumlarında etkili oluyor. Ben daha farklı bir senaryo görmedim.
Okulda telefon kullanmak yasak olduğu için ses veya video kaydı alamıyorum

Birde hocanın ne zaman sınıfa böyle kötü davranacağını bilmiyoruz

Birde adam sözde matematik hocası zaten şu zamana kadar benim dersime giren hiç bir matematik hocası iyi bile olmadı önceleri takmadım ortaokulda falan ama şuan liseye gidiyorum 10.sınıfım artık öğretmenimin böyle davranmasını istemiyorum emin olun sizde istemezdiniz

Şuan ki matematik hocamız ders anlatmıyor akıllı tahtadan çözümlü sorular açıyor cevabını yazdırıyor anlatmadan geçiyor

Ama öyle de olmuyor

Son düzenleme:
Kardeş okulda telefon yasak mı bilmiyorum yasaksa gizliden köşeden birisi videosunu çeksin o anlattıklarını yaparken. Telefon çekim yapması yasak değilse direkt alenen çek ne yapıyorsa sizi şikayet edeceğim bu okuldan gönderileceksiniz falan filan kes biraz işte. Ama sende dikkatli ol şikayet edecem derken videolu şekilde telefon sokmaktan sende ceza yersin orasını iyi araştır. Velileri de devreye sokabilirsiniz tüm sınıf olarak. Müdüre söyledikten sonra ne yapabilirler biz bu hocayla çocuğumuz ders görmesini istemiyoruz dersiniz onlar bakar artık çaresine.
zaten kaç kere sınıfça müdüre şikayet ettik ama ilgilenmedi müdür bize öğretmeni savundu

kalıplı biriyim boyum uzun 1.80 boyum var hocanın boyu 1.70 disipline gidersem ne olur?

zaten kızı koruyoruz

cimere şikayet edeceğim

okulda telefon yasak pazartesi günü arkadaşlarla konuşacağım gizlice çekeriz videosunu daha sınıfça velilerimize söylemedik ama pazartesi söyleyeceğiz
Gizlice video çekmek suçtur. Haklıyken haksız duruma düşersiniz. Sakın öyle bir şey yapmayın. Gerekli yerlere şikayetinizi oluşturun. Zaten neredeyse tüm sınıf şikayetçiyse gerekli işlemler yapılır.

Şimdi diğer tüm mesajları okudum da hiçbiri doğru değil. Hele hocaya vurma kısmında koptum 🤣🤣. Yapabileceğiniz tek şey cimer gibi yerlere başvurmanız.

Saçma sapan akıl verme en kötü aileni çağırırlar ne ? Kaç kere öğretmene vurdun da böyle akıl veriyorsun ? @Elektronikel böyle seyleri sakın yapma siciline işlerler ömür boyu çekersin.
Bende yarın matematik dersinde hocaya vurmayı planlıyordum ama siz öyle söyleyince vazgeçtim neden öyle söylediniz? birde sicilime işlerse ne gibi somuçları olur?

Eğer matematik öğretmenine vurursam okuldaki diğer Hocalar benimle uğraşırmı?

Zaten öğretmenler para için birbirini savunuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,775
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri