Neler Yeni

Ağrı İli'miz Türk Mü?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
arkadaşın durumu şöyle özetliyim ergen ülkücü. ağrı da yaşıyor veya anne yada babası ağrılı bu da yediremiyor kendine böyle konuşuyor geçen de doğulu filan diye millet ile dalga geçiyordu uğraşmayın bile değmez

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Dostum Ben Adamların Neye Hakaret Ettiklerine Bakmıyorum Sen Onuda Sormamıssın O Zaman Doğuda Kürtler Yaşayınca Orası Kürdistan Mı Oluyor PKK Destekleyenler Var Diye Doğudakiler Terörist Mi Oluyor Orada İsterse %100'ü Kürt Olsun Yada Menzilci Orası Türkiye Cumhuriyetnin Topraklarıdır Ve Türkiyenindir Orada Yaptıkları Şeyler bir şey Değiştirmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlışda Anlaşılma Olmasın Şimdi Atatürke Sövüyorlar Sen Savunmuyorsun Diye Konunun Onla Alakası Yok Diye Yazdım Yoksa Türk Milliyetçisi Atatürkçü Bir Gencim Buda Böyle Bilinsin
Aga Ne Kadar Saldırı Varsa O Zaman Neden Hepsi Güneydoğu'da Oluyor?

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
arkadaşın durumu şöyle özetliyim ergen ülkücü. ağrı da yaşıyor veya anne yada babası ağrılı bu da yediremiyor kendine böyle konuşuyor geçen de doğulu filan diye millet ile dalga geçiyordu uğraşmayın bile değmez
Ağrılı Değilim Iğdırlıyım. Ayrıca Soyadım'da Iğdır'la Başlıyor Iğdır'a Yakın Olduğu İçin Açtım Konu'yu.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
Cengiz

Sebastian Szymanski

80+ Silver
bak öncelıkle kavga etmek için yazmıyorum onu söylıyım gergınlık çıkmasın,kaç sene doğu tarafında yaşadın?senelerce yaşadım orada açıkçası yobazlık falan kötü bir amaçla demıyorum ama var
20 yıldır mardindeyim türkiye nasılsa doğuda aynı odur yobazlık sadece doğuda yok kardeşim ülkenin genel sorunu yobazlıktan kastınız neyse artık

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
Cengiz
Aga Ne Kadar Saldırı Varsa O Zaman Neden Hepsi Güneydoğu'da Oluyor?
Çünkü PKK Gibi Kürt Terör Örgütlerinin Uzantıları Oradaki Halkın Beynini Yıkıyor Ve Kürdistancı Kürtler Daha Fazla Olduğu İçin Orada Bunlar Yaşanıyor

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Ülkücü Mü Sadece Miliyetçi Bir İnsan'ım Ülkücü Olsaydım Şu Çok Büyük Kavga Çıkmıştı.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ağrılı Değilim Iğdırlıyım. Ayrıca Soyadım'da Iğdır'la Başlıyor Iğdır'a Yakın Olduğu İçin Açtım Konu'yu.
1737391301133.png
PATLADIM

20 yıldır mardindeyim türkiye nasılsa doğuda aynı odur yobazlık sadece doğuda yok kardeşim ülkenin genel sorunu yobazlıktan kastınız neyse artık
sadece doguda olmadıgını bılmıyorum ,ırkçılık içinde yazmadım yanlış anlaşılmasın ,neyden bahsettıhım bellı bence

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Herkes Beni Kürt Düşmanı Zannetmiş Nasıl İnsanlarsınız Y-CHP'liler Ben Sadece Ağrı Türk Mü Dedim Direk Başlamışınız Saldırmaya.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
Cengiz
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom