show haber gibi saçma haberler yokmu ben 2 kişinin kardan kadın çaldığı haberi beklerdimDA Forumda kısa haber akışı sağlayıcınız ben denizden...
Haberler sadece konu başlıkları ile verilmiş olup ilgilendiğinz konu başlıklarını Google'da aramanız rica olunur.
Android kullanıyor iseniz konu başlığını seçtikten sonra üç noktaya basın ve Google'da ara butonuna basın. Ya da seçim yaptıktan sonra ekranın aşağısına gelen/gelebilen Google hızlı arama sekmesine basın.
- A52 ve A72 modellerini Samsung'un internet sayfasında gösterildi.
- En iyi kameraya sahip telefon Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bağımsız geliştiricilerin elinden çıkma daha sahada yeni top süren oyun Valheim Dünya'da en çok oynanan oyun oldu!
- Android 12 sağa sola ekran kaydırma özelliği ile gelmesi bekleniyor. Yanlış işlem yapmaya karşı Google çalışma sürdürmekte makine öğrenimi üstüne.
- Nasa'nın Mars'taki helikopterinden ilk mesaj geldi.
- Huawei FreeBuds 4i tanıtıldı.
- Intel Core i5 11600K kendini bahşetti.
- Bayraktar S/İHA 300.000 saatlik uçuş yaptı.
- Bilim insanları nesli tükenmekte olan bir gelincik türünü klonladı.
- Yerli aşı çalışmalarında faz 2 denemelerinin ilk sonucu pozitif sonuçlandı. Umut verici.
- IQ(Zeka Seviyesi) arttırmak mümkün! Beyindeki gri maddeyi arttırarak doğrudan olarak IQ seviyesi arttırılabiliyor. Bunun için basit fakat düzenli çözümler uygulamanız gerekir. Üşengeçler, yani ben de dahil size "baaay!"
- Martta normalleşme adım adım başlıyor.
- Dolar 7.04 ile başladı.
- Altın gram olarak 407 liradan işlem görüyor.
- Ripple SEC ile mahkemede!
- Tesla Bitcoin'i uçuruyor. 58000 dolarlık değeri Tesla'ya yapmış olduğu 1.5 milyar değerindeki yatırımı bize Tesla'nın 1 milyardan fazla kar yaptığını gösteriyor.
- Ons altının 2700 dolar olabileceğine dair analist görüşleri çıktı!
- Özgür Demirtaş: " Kripto para kazançlarına vergi gelebilir."
- "Amerika'yı yeniden büyük yapacağım." diyen Biden: " Amerika geri döndü, diplamasi geri döndü." dedi. Sonu Trump gibi olmasın sonra o da öyle diyordu.
- Gizli CIA denilen Straftfor Türkiye'nin 2050 yılına dair genişlemiş haritasını yayınladı: " Türkiye büyüyen bir ülke."
- Beştepe’de gündem dış politika ve güvenlik: Türkiye-ABD ilişkileri, Libya,Doğu Akdeniz, AB ilişkileri
Pes dedirten hırsızlık: Kardan kadını kucaklayıp götürdüler
İzmit’te özel bir dil okulu çalışanlarının yaptığı kardan kadını, 2 erkek kucaklayıp götürdü. Dil okulu çalışanları güvenlik kayıtlarını incelediklerinde şoke olduklarını, her yerde kar varken, kardan kadının götürülmesine anlam veremediklerini söyledi.
www.sozcu.com.tr