Neler Yeni

Aidatsız kredi kartı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Can
onun pek şeyi yok mesela akbank axess de chip para var veya garantide bonus kampanyaları var enpara da yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bonus genç de taksit oluyor dimi
3 sene önce kullandım onu o yüzden şuan oluyo mu olmuyo mu bilgim yok yanlış yönlendirme yapmıyım

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bende garanti, teb, encard, finansbank, iş bankası kredi kartları var. Hiç birisine ücret ödemiyorum. Bankaları arayarak aidatsız kredi kartı istediğini söylersen ona göre verirler. Aradığında altını çize çize hiç bir şekilde ek ücret ödenmesi gerekmeyen kredi kartı istediğinizi söyleyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
CANER GÜNAYDIN
Yıllardır yapı kredi kullanıyorum. Kredi kart limitini güzel arttırıyor düzenli ödeme ve amacına uygun kullanırsan. Fakat yaklaşık 2018 den beri kullanıyorum hala bana eft ücreti çıkarıyor. Bu yüzden 1 senedir aktif olarak enparayı kullanıyorum havale ve eft lerde.

Kredi kartında Yapı kredi Vadesiz mevduat da Enpara mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ozan SONAR
Enpara Enpara Enpara hocam para transferleri ücretsiz ve aylık 3 bin tl ye kadar olan 3 alışverişinizi faizsiz 6 taksit imkanı veriyor 4 yıldır kullanıyorum... şiddetle tavsiye ederim.

Wocix

80+ Bronze
Enpara Enpara Enpara hocam para transferleri ücretsiz ve aylık 3 bin TL ye kadar olan 3 alışverişinizi faizsiz 6 taksit imkanı veriyor 4 yıldır kullanıyorum... şiddetle tavsiye ederim.
Şuan çalışmıyorum ama enpara kartım var banka kartı salı günü iş başı yapacağım eğer şuanda başvuru yaparsam uygulamadan kabul edilir mi

Bende garanti, teb, encard, finansbank, iş bankası kredi kartları var. Hiç birisine ücret ödemiyorum. Bankaları arayarak aidatsız kredi kartı istediğini söylersen ona göre verirler. Aradığında altını çize çize hiç bir şekilde ek ücret ödenmesi gerekmeyen kredi kartı istediğinizi söyleyin.
Garanti nasıl iyi mi

Bu Galatasaray Bonus kartlari var sizce verilir mi onlara aidat avantajları için

Şuan çalışmıyorum ama enpara kartım var banka kartı salı günü iş başı yapacağım sigortalı eğer şuanda başvuru yaparsam uygulamadan kabul edilir mi

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Şuan çalışmıyorum ama enpara kartım var banka kartı salı günü iş başı yapacağım eğer şuanda başvuru yaparsam uygulamadan kabul edilir mi

Garanti nasıl iyi mi

Bu Galatasaray Bonus kartlari var sizce verilir mi onlara aidat avantajları için

Şuan çalışmıyorum ama enpara kartım var banka kartı salı günü iş başı yapacağım sigortalı eğer şuanda başvuru yaparsam uygulamadan kabul edilir mi
Encard iyi

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

MSİ PRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faysal KURTOĞLU
Garanti nin Genç kartları var kart aidatı olmuyor yaşına bağlı.
Herkes en para demiş.

Top Bottom