Aidatsız kredi kartı önerisi

onun pek şeyi yok mesela akbank axess de chip para var veya garantide bonus kampanyaları var enpara da yok sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bonus genç de taksit oluyor dimi
3 sene önce kullandım onu o yüzden şuan oluyo mu olmuyo mu bilgim yok yanlış yönlendirme yapmıyım

Bende garanti, teb, encard, finansbank, iş bankası kredi kartları var. Hiç birisine ücret ödemiyorum. Bankaları arayarak aidatsız kredi kartı istediğini söylersen ona göre verirler. Aradığında altını çize çize hiç bir şekilde ek ücret ödenmesi gerekmeyen kredi kartı istediğinizi söyleyin.

Yıllardır yapı kredi kullanıyorum. Kredi kart limitini güzel arttırıyor düzenli ödeme ve amacına uygun kullanırsan. Fakat yaklaşık 2018 den beri kullanıyorum hala bana eft ücreti çıkarıyor. Bu yüzden 1 senedir aktif olarak enparayı kullanıyorum havale ve eft lerde.

Kredi kartında Yapı kredi Vadesiz mevduat da Enpara mantıklı.

Enpara Enpara Enpara hocam para transferleri ücretsiz ve aylık 3 bin tl ye kadar olan 3 alışverişinizi faizsiz 6 taksit imkanı veriyor 4 yıldır kullanıyorum... şiddetle tavsiye ederim.

Enpara Enpara Enpara hocam para transferleri ücretsiz ve aylık 3 bin TL ye kadar olan 3 alışverişinizi faizsiz 6 taksit imkanı veriyor 4 yıldır kullanıyorum... şiddetle tavsiye ederim.
Şuan çalışmıyorum ama enpara kartım var banka kartı salı günü iş başı yapacağım eğer şuanda başvuru yaparsam uygulamadan kabul edilir mi

Bende garanti, teb, encard, finansbank, iş bankası kredi kartları var. Hiç birisine ücret ödemiyorum. Bankaları arayarak aidatsız kredi kartı istediğini söylersen ona göre verirler. Aradığında altını çize çize hiç bir şekilde ek ücret ödenmesi gerekmeyen kredi kartı istediğinizi söyleyin.
Garanti nasıl iyi mi

Bu Galatasaray Bonus kartlari var sizce verilir mi onlara aidat avantajları için

Şuan çalışmıyorum ama enpara kartım var banka kartı salı günü iş başı yapacağım sigortalı eğer şuanda başvuru yaparsam uygulamadan kabul edilir mi

Şuan çalışmıyorum ama enpara kartım var banka kartı salı günü iş başı yapacağım eğer şuanda başvuru yaparsam uygulamadan kabul edilir mi

Garanti nasıl iyi mi

Bu Galatasaray Bonus kartlari var sizce verilir mi onlara aidat avantajları için

Şuan çalışmıyorum ama enpara kartım var banka kartı salı günü iş başı yapacağım sigortalı eğer şuanda başvuru yaparsam uygulamadan kabul edilir mi
Encard iyi

Garanti nin Genç kartları var kart aidatı olmuyor yaşına bağlı.
Herkes en para demiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri