Aiga psu alınır mı ?

Kötü ama hazır sistem için idare eder.

https://www.gamegaraj.com/urun/deluxe-5a-rtx3060/
Gamegarajdaki sistemi baya uygun gördüm fakat güç kaynağı beni endişelendirdi.Aiga psu güvenilir mi ? kullanan oldu mu
Aigo PSU'aşırı kaliteli PSU'lar olmasa da C4 seviyesinde değildir. Bence rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ama bence bu sistemi almayın 3500x Rtx3060Tİ ı besleyebilecek seviye bir işlemci olmadığından 1080p de kesin ve 2k da bazı oyunlarda darboğaz yaşarsınız 4k da ise sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.

Ortalama. C4 Değil ama kaliteli de değil. Kötü denmez. İyi de denmez. Ortalama bir PSU

Eh, ne öldürür ne güldürür.

TR seviyesinde normal Dünya çapında kötü. Ben TR seviyesine bakıyorum fakat 3060 Tİ için bence fazla düşük yoksa 1650S için filan ideal.

Ortalama seviyesinde bir psudur alınır. Çinde baya ünlü bir marka alıpta sorun yaşayan görmedim.

Aigo PSU'aşırı kaliteli PSU'lar olmasa da C4 seviyesinde değildir. Bence rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ama bence bu sistemi almayın 3500x Rtx3060Tİ ı besleyebilecek seviye bir işlemci olmadığından 1080p de kesin ve 2k da bazı oyunlarda darboğaz yaşarsınız 4k da ise sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.
işlemciyi 3600x olarak yapacğım.Şimdi orda her şey tamam ama güç kaynağı endişe ettirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 3060 gibi güçlü bir kart için almazdım. Tercih senin.
neden peki ?.Ya bu sistemi alacağım ya da 2070 superli halini alacağım

işlemciyi 3600x olarak yapacğım.Şimdi orda her şey tamam ama güç kaynağı endişe ettirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden peki ?.Ya bu sistemi alacağım ya da 2070 superli halini alacağım
Ben olsam 3600 ve 3060 Tİ lı veya farketmez 2070 Super li sistemimi bu PSU a emanet etmezdim.

Geri