- Reaksiyon skoru
- 5,583
Sharkoon veya Cooler Master alacağınız PSU ların modeli nedir?yok alacağım sistemde güç kaynağı sharkoon olacak veya cooler master
Sharkoon veya Cooler Master alacağınız PSU ların modeli nedir?yok alacağım sistemde güç kaynağı sharkoon olacak veya cooler master
O fiyata alınabilirhttps://www.gamegaraj.com/urun/deluxe-5a-rtx3060/
Gamegarajdaki sistemi baya uygun gördüm fakat güç kaynağı beni endişelendirdi.Aiga psu güvenilir mi ? kullanan oldu mu
Peki cougar zalman alınır mı güç kaynağı olarakBöyle güçlü bir ekran kartı ve sistemde aigo psu kullanmazdım önermemde ben bunu alacak olsam alırdım bu içindeki psu yu satar performance gd falan alırdım
ya da onları boşverinSharkoon veya Cooler Master alacağınız PSU ların modeli nedir?
@kandes22 ye sormanızı öneririm. Modelini söylemezseniz yardımcı olamaz ama.Peki cougar zalman alınır mı güç kaynağı olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya da onları boşverinPeki cougar zalman alınır mı güç kaynağı olarak
Model?Peki cougar zalman alınır mı güç kaynağı olarak
ya da onları boşverinPeki cougar zalman alınır mı güç kaynağı olarak
Arkadaşım böyle sisteme bu psuyu nasıl becerebiliyorsun. Kaliteli parçalar kullan.işlemciyi 3600x olarak yapacğım.Şimdi orda her şey tamam ama güç kaynağı endişe ettirdi
neden peki ?.Ya bu sistemi alacağım ya da 2070 superli halini alacağım
Tamam kötü bir psu değilde RTX 3060 da o psu ya emanet etmemhttps://www.gamegaraj.com/urun/deluxe-5a-rtx3060/
Gamegarajdaki sistemi baya uygun gördüm fakat güç kaynağı beni endişelendirdi.Aiga psu güvenilir mi ? kullanan oldu mu
o sistemden farklı buldum.Diğer sistemde ise fsp zalman ve cougar güç kaynağı var.Onların modeli ise şunlarArkadaşım böyle sisteme bu psuyu nasıl becerebiliyorsun. Kaliteli parçalar kullan.
zalman zm700-txıı 700w 80+bronzeModel?
Zalman'ın voltaj dalgalanması biraz fazlaydı ama Cougar hakkında bilgim yok.o sistemden farklı buldum.Diğer sistemde ise fsp zalman ve cougar güç kaynağı var.Onların modeli ise şunlar
zalman zm700-txıı 700w 80+bronze
cougar stx-700 700 w 80+bronze
zalman zm700-txıı 700w 80+bronze
cougar stx-700 700 w 80+bronze