Senoly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 979
Firma iyi ama ürün hakkında araştırmam yok. Önerdiğim modelin epey F/P sonuçları mevcut.Sonuç hocam aigo firmasi nasil sizce nedir öneriniz 7800x3d için
Firma iyi ama ürün hakkında araştırmam yok. Önerdiğim modelin epey F/P sonuçları mevcut.Sonuç hocam aigo firmasi nasil sizce nedir öneriniz 7800x3d için
Hava soğutmam var hocam zaten onu satıp düşünüyorum o yüzden bütçeyi 5bin bandina çıkaricam muhtemelenBu fiyata kaliteli hava soğutma bulunabilir, ben tercihimi hava soğutmadan yana seçerdim. Ama illa sıvı soğutma olsun istiyorum bütçem yok diyorsan alınabilir yani fiyatı makul. Aman aman bir performans bekleme , giriş orta seviye işlemcileri taşır.
5000-7000 arasına güzel sıvı soğutma bulunur.Hava soğutmam var hocam zaten onu satıp düşünüyorum o yüzden bütçeyi 5bin bandina çıkaricam muhtemelen
5 bin banına çıkıyorsanız biraz daha zorlayıp bu modeli almanızı öneririm hocamHava soğutmam var hocam zaten onu satıp düşünüyorum o yüzden bütçeyi 5bin bandina çıkaricam muhtemelen
Evet bunu görmüstüm hocam geçenlerde gaming gecesindeydi herkes öneriyordu buda aklımda5 bin banına çıkıyorsanız biraz daha zorlayıp bu modeli almanızı öneririm hocam
![]()
Lian Li Galahad II Lite Performance 360mm Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2L36PB.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Buna hangi köylü moderatör yanlış bilgi attıysa, 2 ay sonra arızalanan ürün için parasını cebinden versin. AIO çalışma sisteminden bir haber adam şu bilgiye yanlış demiş. AIO dediğin malzeme yarı elektronik yarı mekanik bir bileşen, her firmanın 3bine üretip satabileceği ürün değil. Kaldı ki övülen bitfenix aio modelinin 2 ay sonra çöp olduğu bir sürü konu var. Valla bu forumun bilgisizliği yarıyor ya.Öyle 3 4 bine aldığın sıvı soğutma kullandığın kule tipinden daha iyi olmayacak. Bir de ne olduğu belirsiz bu tarz ürünlere para vermeyin.
Buna hangi köylü moderatör yanlış bilgi attıysa, 2 ay sonra arızalanan ürün için parasını cebinden versin. AIO çalışma sisteminden bir haber adam şu bilgiye yanlış demiş. AIO dediğin malzeme yarı elektronik yarı mekanik bir bileşen, her firmanın 3bine üretip satabileceği ürün değil. Kaldı ki övülen bitfenix aio modelinin 2 ay sonra çöp olduğu bir sürü konu var. Valla bu forumun bilgisizliği yarıyor ya.
Ürün güzel, performans tatmin edici. Fakat yeni bir ürün olduğu için hakkında bir şey bilmiyoruz. Biraz reddit falan yorumlara bak, kronik sorunla karşılaşan yoksa alınabilir.Hocam senin bu soğutucu hakkinda düşüncen nedir?![]()
DeepCool LE360-V2 ARGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Testlerine baktımda iyi duruyor 5 bin thermalrighta vermek yerine bunuda alabilirim gibi geldi bütçeyi düşürmuş olurum hem ne diyosun
Bende bu DEEPCOOL sıvı soğutucudan aldım ama kasam beyaz akvaryum kasa. Bu bütçelerde beyaz sıvı soğutucu önerin var mı? Ona göre iptal edeyimÜrün güzel, performans tatmin edici. Fakat yeni bir ürün olduğu için hakkında bir şey bilmiyoruz. Biraz reddit falan yorumlara bak, kronik sorunla karşılaşan yoksa alınabilir.
Bende ayni düşünüyorum hocam. Yabanci kanallarda test videolarini izledim. 7800x3d için gayet yeterli olur diye tahmin ediyorum muhtemelen bunu alacağım.Ürün güzel, performans tatmin edici. Fakat yeni bir ürün olduğu için hakkında bir şey bilmiyoruz. Biraz reddit falan yorumlara bak, kronik sorunla karşılaşan yoksa alınabilir.
Ben sana diyorum 7800X3d max 90w çekiyor zaten. Oyunlarda gördüğü avg 50-60w. Elindeki peerless assassins o işlemciye hayli hayli yeter.Bende ayni düşünüyorum hocam. Yabanci kanallarda test videolarini izledim. 7800x3d için gayet yeterli olur diye tahmin ediyorum muhtemelen bunu alacağım.
Hocam şimdilik onunla kullanicam ama 1 ay içinde sıvıya geçmek istiyorum. Valla haklisin hak veriyorum ama heves ettim. Hem ilerde daha iyi bir işlemciye geçersem lazım olabilir.Ben sana diyorum 7800X3d max 90w çekiyor zaten. Oyunlarda gördüğü avg 50-60w. Elindeki peerless assassins o işlemciye hayli hayli yeter.
Birazdan montajini yapicam sistemin merak ettim yükte kaç derecede çaliştiricak peerless assasin tekrardan haber edicem.Ben sana diyorum 7800X3d max 90w çekiyor zaten. Oyunlarda gördüğü avg 50-60w. Elindeki peerless assassins o işlemciye hayli hayli yeter.
Eğer montajını sorunsuz yaparsan işlemci intense* oyunlarda, maksimum 65-67c arasında görmen lazım.Hocam şimdilik onunla kullanicam ama 1 ay içinde sıvıya geçmek istiyorum. Valla haklisin hak veriyorum ama heves ettim. Hem ilerde daha iyi bir işlemciye geçersem lazım olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birazdan montajini yapicam sistemin merak ettim yükte kaç derecede çaliştiricak peerless assasin tekrardan haber edicem.