Shape in alakası yokDüz aj159 kopyala yapıştır resmen (yeni kullanıcı temu da 515tl )
Alıntıyı görüntüle
vergi dahil mi 515Düz aj159 kopyala yapıştır resmen (yeni kullanıcı temu da 515tl )
Alıntıyı görüntüle
evet bi bak hala aktifse fp olarak çok iyi yeni kullanıcı yada ilk alışveriş olması lazımdı diye hatırlıyorum süreli kampanya değil isevergi dahil mi 515
bir sürü makro tuşu olması dışında hiç bir avantajı yok. he zamanında sudan ucuz mouseydi ama şekli kötü o mouseyi tutarken bir türlü rahat edemedim garip bir şekli var anneme verdim o kullanıyor şuang300 gibi efsane mouse gelmedi bir türlü Dünyaya. 3395 li g300e 6k veririm
990 göüküyorevet bi bak hala aktifse fp olarak çok iyi yeni kullanıcı yada ilk alışveriş olması lazımdı diye hatırlıyorum süreli kampanya değil ise
![]()
aj159/aj159p/aj159pro üç modlu oyun faresi 8k süper - Temu Türkiye
aj159/aj159p/aj159pro üç modlu oyun faresi - 8k süper tutuş, 4000hz dönüş hızı, manyetik dönüş oranı, tasarım, 400mah pil, usb-c şarj, optik takip pc oyunları i̇çin ( & siyah), esports ekipmanı, şık tasarım, yüksek performanslı sensör, teknoloji meraklıları ürününü Temu'da satın alın...share.temu.com
Bende deneyeyim olursa yedek olarak alayım. (Apex zortladı)evet bi bak hala aktifse fp olarak çok iyi yeni kullanıcı yada ilk alışveriş olması lazımdı diye hatırlıyorum süreli kampanya değil ise
![]()
aj159/aj159p/aj159pro üç modlu oyun faresi 8k süper - Temu Türkiye
aj159/aj159p/aj159pro üç modlu oyun faresi - 8k süper tutuş, 4000hz dönüş hızı, manyetik dönüş oranı, tasarım, 400mah pil, usb-c şarj, optik takip pc oyunları i̇çin ( & siyah), esports ekipmanı, şık tasarım, yüksek performanslı sensör, teknoloji meraklıları ürününü Temu'da satın alın...share.temu.com
Yeni üye olunca otomatik 33tl ye mi ne düşüyordu990 göüküyor