knk ininal kart alacaksın oraya bi 30TL yükleyeceksin kartı ininal.com dan aktifleştireceksin ardından alacaksın ama ailenin fark etmesini istemiyorsan hep evde kal çünkü kargo geldiğinde onların alma ihtimali var. ailen evde değilken kargon gelsin yada kargo şubesinden kendin al. başka ailene çaktırmadan kolye almanın bir yolu olduğunu sanmıyorum. ayrıca ailenin dini inancı nedir?Ya olsun veya olmasın umurumda değil ya kim ne sanarsa sansın ben istediğimi yapim yeter ki umurumda değil
Ateist değilim ya yeter ulan YETER!Madem ateistsin neden haç kolyesi alıyorsun dostum ?
TeşekkürlerKapıda ödeme sistemin adıdır gerçekten kapıda ödeme anlamına gelmiyor kargoyu alırken ödersiniz parayı.
Haç kolye alacakmış
(önceki mesajlarında gördüm)
//
Hristiyansanız sorun değil ama hristiyan değilseniz neden böyle bir şey alıyorsun?
hocam herhangı bır dıne mehzup veya ınanmadıgın zaman ateıst oluyorsun (yanlıs mı bılıyorum)Ateist değilim ya yeter ulan YETER!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Sen dinsizsin yani ateistin bı araştır ve öyle konuş.Ateist değilim ya yeter ulan YETER!
Teşekkürler
Ulan değilim ya değilim ağlıcam ya yeter cidden insanları nasıl sinir ediyorsunuz (sana demiyorum)hocam herhangı bır dıne mehzup veya ınanmadıgın zaman ateıst oluyorsun (yanlıs mı bılıyorum)
Evrime falan da inanmıyorum ok?
1-İnsanlar kendı dusunduklerı kendı hısseddıklerı dıne mehzup olabılır ergenlık donemlerınde bu tur durumlarla fazlasıyla karsılasıyoruz (aıle genelde dını gorusu ıslam olan cocuklarda) aılesı sıktıgı ıcın oda ıslam dınınden uzaklasıyor.İlk önce hiçbir kartım yok ve de alcam şeyi izin vermezler Kolye almak istiyorum fakat normal kolye değil
''Ok'' değil.Ulan değilim ya değilim ağlıcam ya yeter cidden insanları nasıl sinir ediyorsunuz (sana demiyorum)
Evrime falan da inanmıyorum ok?