Neler Yeni

ailem bana sen okumazsın diyor ne yapmalıyım?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
doğru söylüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailem sürekli bana diyor sen okumuyorsun sende ar yok sen arsızsın sende bir sarımsak kadar ar yok arsız eşek diyorlar birde dün annem babamın yanında benle abime okuldan bahsetti babamda anneme dedi sen onlara anlatma onlar arsızdır git bir eşeğe anlat eşek daha iyi anlar dedi onur kırıcı sözler gerçekten çok üzülüyorum.
Annen Babanın iş durumu ne ? Mezun durumu ?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
arkadaşlar 10.sınıfa gidiyorum meslek lisesinde okuyorum derslerim iyi ama ailem bana sürekli sen okumazsın senden adam olmaz diyor onur kırıcı sözler sürekli bana diyorlar sen arsızsın sende ar yok eğer sende bir sarımsak kadar ar olsaydı sen okurdun diyorlar birde bugün bana sen eşeksin okumazsın dediler sürekli başkalarını örnek gösterip bana diyorlar milletin çocukları okudu doktor oldu sen okumadın hiç bir şey olmadın utan yüzün kızarsın arsız eşek diyorlar bana her gün bana böyle diyorlar bugün de böyle söylediler bana bende bir şey diyemedim ama üzüldüm tabi biliyorsunuz şuan yaz tatili okulların açılmasına 1 ay kaldı tatildir canım sıkılıyor bilgisayarımı alıp günde 1 saat film izliyorum kendime ona bile kızıyorlar bana diyorlar sen sürekli bilgisayarla oynuyorsun birde bana televizyonda izleme diyorlar sürekli bana böyle yapıyorlar bunaldım artık sizce ne yapmalıyım?
Azmedeceksin, kafaya takmayacaksın. Hiç bir insan asla başaramayacak değildir. Eğer çok çalışır ve azmedersen ve biraz kapasiten varsa, üniversite sınavında iyi bir sonuç alıp güzel bir üniye girer ve boru teslimatını yaparsın :)

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
ikisideçalışmıyor babam emekli öyle geçiniyoruz anem ile babam ortaokul mezunu
Annen ile baban çok iyi okumuş maşallah(!) (Dalga geçmiyorum sadece insanların kendi durumuna bakmadan başkalarına laf atması garip.)

Tarık06

80+
Azmedeceksin, kafaya takmayacaksın. Hiç bir insan asla başaramayacak değildir. Eğer çok çalışır ve azmedersen ve biraz kapasiten varsa, üniversite sınavında iyi bir sonuç alıp güzel bir üniye girer ve boru teslimatını yaparsın :)
sözel derslerim iyi sözel seçeceğim üniversite sınavına sözelden gireceğim sözel derslere ve temel matematiğe çalışacağım

Annen ile baban çok iyi okumuş maşallah(!) (Dalga geçmiyorum sadece insanların kendi durumuna bakmadan başkalarına laf atması garip.)
evet gerçektende öyle

Hocam kusura bakmayın bu bölüme koptum.
neden?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Senin aile de sıkıntı he, başka şehirde iyi bir üniversite seç bence.
Derslerine çalışıp aileni utandır.

Tarık06

80+
Senin aile de sıkıntı he, başka şehirde iyi bir üniversite seç bence.
Derslerine çalışıp aileni utandır.
sözel derslerim iyi sözel seçeceğim üniversite sınavına sözelden gireceğim sözel derslere ve temel matematiğe çalışacağım ve şehir dışında üniversite okuyacağım.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence kendini sayısalda geliştirmeye çalış çoğ sorunun düzelir bence sayısal hem bir çok mesleği beraberinde getiriyor.

Ailen sayısal önemsiyor olabilir ve sende sözelciymişsin senin senin sayısal yapnaı istoyırlardır belki ama sayısal yapacağını düşünmediklerini için yapıyor olabilirler bence. Mesela babam sayısalcı çok önemsiyor benimde en iyi dersim matematik o yüzden ders konusunda senden adam olmaz hiç demiyor hatta sana güveniyorum diyor sen büyüyünce birlikte kendi işimizi yaparız Allahı izniyle diyor ve yazın oyun oynamama da bir şey demiyor. Umarım yardımım dokunur.

sözel derslerim iyi sözel seçeceğim üniversite sınavına sözelden gireceğim sözel derslere ve temel matematiğe çalışacağım ve şehir dışında üniversite okuyacağım.
Bence düşüncelerin çok iyi değil kendini sayısalda geliştir.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Dostum beni yanlış anlamasın kimse ama bu devirde elektrik ustası olmak öğretmen olmaktan daha değerli o yüzden sana tavsiyem sanayiye gir bir ustanın yanına meslek öğren söyle babana hem eline de para geçer. Şahsen ben İngilizce Öğretmenliği okuyorum ve lise yıllarıma şu anki kafamla dönebilsem liseyi bitirdikten sonra sanayiye girerdim. Kanada vs ülkeler usta alıyorlar. Öğretmen olarak göçmek usta olarak göçmekten daha zor. Bu sadece benim tavsiyem istersen dinlersin istersen dinlemezsin. Son olarak Türkçe yada Tarih öğretmenliği okursan kafadan 2-3 yıl atama bekleyeceksin maalesef bunlarda hayatın gerçekleri.

Tarık06

80+
Bence kendini sayısalda geliştirmeye çalış çoğ sorunun düzelir bence sayısal hem bir çok mesleği beraberinde getiriyor.

Ailen sayısal önemsiyor olabilir ve sende sözelciymişsin senin senin sayısal yapnaı istoyırlardır belki ama sayısal yapacağını düşünmediklerini için yapıyor olabilirler bence. Mesela babam sayısalcı çok önemsiyor benimde en iyi dersim matematik o yüzden ders konusunda senden adam olmaz hiç demiyor hatta sana güveniyorum diyor sen büyüyünce birlikte kendi işimizi yaparız Allahı izniyle diyor ve yazın oyun oynamama da bir şey demiyor. Umarım yardımım dokunur.

sayısalda sadece bir dersim kötü olsa kendimi geliştirirdim ama sayısalda matematik geometri ve fizik dersim iyi değil bu 3 ders iyi olmadıktan sonra sayısal okumanın ne anlamı var?

Dostum beni yanlış anlamasın kimse ama bu devirde elektrik ustası olmak öğretmen olmaktan daha değerli o yüzden sana tavsiyem sanayiye gir bir ustanın yanına meslek öğren söyle babana hem eline de para geçer. Şahsen ben İngilizce Öğretmenliği okuyorum ve lise yıllarıma şu anki kafamla dönebilsem liseyi bitirdikten sonra sanayiye girerdim. Kanada vs ülkeler usta alıyorlar. Öğretmen olarak göçmek usta olarak göçmekten daha zor. Bu sadece benim tavsiyem istersen dinlersin istersen dinlemezsin. Son olarak Türkçe yada Tarih öğretmenliği okursan kafadan 2-3 yıl atama bekleyeceksin maalesef bunlarda hayatın gerçekleri.
ailem sanayide çalışmamı istemiyor ailem bana diyor sen sayısal seç tıp oku doktor ol boş ver sanayide çalışma sanayinin ortamı güzel değil sanayide 24 saat kafana tornayla vururlar diyor birde bana diyorlar doktorluk daha güzeldir türkiyede doktorluktan başka meslek yok diyorlar bana.

bir şey olmaz öğretmen olayım 2 yıl sonra atanayım o önemli değil ama yeterki öğretmen olayım.

kimse bana zorla sayısal okutamaz çünkü istemiyorum sayısalda matematik geometri ve fizik dersim iyi değil bu yüzden sözel seçeceğim kendi isteğimle okuyacağım

2 İhtimal var önünde :
Bir derslere abanıp aileni utandırman
İkincisi ise cidden okumayıp meslek hayatına atılman.

Tercih senin ama aileni utandırırsın umarım.
ders çalışıyorum notlarımda iyi ama ailem yinede kötü diyor ailemi nasıl utandırabilirim?

Son düzenleme:
Top Bottom