Ailem Bölümümü Değiştirmeme İzin Vermiyor

Dostum işin aslı bu olaya çok takılmaman. Meslek lisesinde atöyle derslerine ağırlık verilmesine rağmen çok iyi bölüm kazananlar var.
Ailende senin kötülüğünü istemiyor ve seni önemsiyor o yüzden burada "Onlarmı okuyacak yaww" diyenleri sallama,hayatta bazen her şey iyi gitmez biz her engelde yolumuza yürümeyip arkamıza bakarsak ileri gidemeyiz.

Hocam biyoloji ve fiziğe ilgim var. Derslerim kötü değil ama ben mühendis veya doktor gibi sayısal alandaki mesleklerden biri olmak istemiyorum. 11.sınıfta dershanede falan matematiğe çok önem vermeye çalışıcağım. Sağ olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek masraf çıkartırlar mı sizce? Daha sınıf belirleme sınavı bile olmadık.
Rica ederim hocam ne demek. Biyoloji ve fiziğe ilgin varsa sayısalda da devam edebilirsin, ben fen konularına hiç ilgin yok sanıyordum. Ama eşit ağırlığa geçersen mesela ve tyt'de biyoloji ve fizik yapabilmek yine seni onların önüne atar avantaj olur. Matematik açısından hiç fark yok zaten sayısal da okusan eşit ağırlık da okusan gerekiyor.
Bu arada dershanede sınıf değiştirmek ek masrafa sebep olmaz, yetkili kişilerle görüş değiştirirler direk.

Sayısaldan okumak daha mantıklı aslında dostum. Önün açık olur. Ekonomi okusan ne fayda ki? Ülkenin ekonomisi ağlıyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,970
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri