Yardım Ailem illa türk telekomu istiyor

ama türktelekom altyapısı kullanıyorlar aynı mantık deyip millenicom kullanabilir
Türknet kullanıyorum ev 20 yıllık olmasına rağmen 30 download 6 upload alıyorum tahaaütsüz 85 tl ödüyorum

Batmandayım reis :D

Ya arkadaşlar türk telekoma 100tl veriyorum ve 720p izleyemiyorum anneme diyorum kablonet e falan geçelim diyorum yok çatıya anten falan takmaları gerekiyormuş onlar ne kadar anlatamıyorum adam bizim verdiğimiz fiyata 100mps veriyor ben 12mps alıyorum bişey indirirken hiçbir şey yapamıyorum cumartesi pazar oyun oynayamıyorum 300ping nedir ya minecrafta bile ping den bed wars da block koyamıyorum onları nasıl ikna ederim
100TL ye 12mps????
Superonlineda bile 120TL ye 35mps alıyorum Hızlarıda çok çok iyi

Bakın aylık 100 lira veriyorum şu türk telekom sözleşmemiz bitsin alıcaz millencomun 110 liralık pakedini alcaz

Ekler

• Screenshot_143.png
    Screenshot_143.png
    30.7 KB · Hit: 37
sen de kazıklanıyorsun ama.
altyapın destekliyorsa geç 24mbps 50mbps pakete. taahhüt yenilemeden paketini yükselt.
kablonet altyapısı varsa da kablonet kullan.

Ya arkadaşlar türk telekoma 100tl veriyorum ve 720p izleyemiyorum anneme diyorum kablonet e falan geçelim diyorum yok çatıya anten falan takmaları gerekiyormuş onlar ne kadar anlatamıyorum adam bizim verdiğimiz fiyata 100mps veriyor ben 12mps alıyorum bişey indirirken hiçbir şey yapamıyorum cumartesi pazar oyun oynayamıyorum 300ping nedir ya minecrafta bile ping den bed wars da block koyamıyorum onları nasıl ikna ederim
D smart iyidir

Kırsal bir bölgede oturuyorum. Kimsenin gelip geçmediği bir ilçe. 20 bin nufusu var. 75 mbit vdsl kullanıyorum millenicomda. Fiyat 90 TL. Ping testlerde 10 ms çıkıyor. download 48 upload ise 8 mbit görüyorum. Tavsiye ederim. Kablonet altyapısı var ise bölgenizde bağlatın memnun kalırsınız. Çanak falan takılmıyor ayrıca. Size bu bilgiyi kim vermiş ise bi tarafından uydurmuş.

Geri