Neler Yeni

Ailem okulumu değiştirmeme izin vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
İmam Hatip lisesine gidiyorum ve 11.sınıfım arkadaş ortamı okulun çevresi vb. Sebeplerden dolayı okulumu değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor nasıl ikna edebilirim

melidoas6

80+ Silver
İmam Hatip lisesine gidiyorum ve 11.sınıfım arkadaş ortamı okulun çevresi vb. Sebeplerden dolayı okulumu değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor nasıl ikna edebilirim
Üniversite sınavında arapça sormuyorlar filan de hedefim büyük bu okulda bu olmaz deyip dram yapmalısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Annemle konuştum onu ikna ettim başvuru yaptım şimdi babam benimle konuşmuyor

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,804
İsim
DefKot
Kendilerinin eğitim durumu ne ? Eğer ilkokul ya da ortaokulsa "sen kaç kere 11. Sınıfta okul değiştirdin de daha kötü olucanı biliyon de"

Gıcık oluyorum şöyle olaylara ara sıra 70 yaşındaki anneannem dedem vb. Ben açığa geçtiğim için saçma sapan yok zor olur yok okuyamasın ulan sen okula gitmemişsin bırak da işin içinde olan adam karar versin ya da bırak ta hocam ile tartışıyım bu konuları

Top Bottom