Dedim 11.sınıfta okul değiştirilmez daha kötü olur diyorÜniversite sınavı için bu dersler daha önemli Anadolu lisesinde bunlar daha ağırlıklı benim için daha iyi olur gibi şeyler diyebilirsin.
o zaman açığa aldırsın daha iyiÜniversite sınavı için bu dersler daha önemli Anadolu lisesinde bunlar daha ağırlıklı benim için daha iyi olur gibi şeyler diyebilirsin.
Üniversite sınavında arapça sormuyorlar filan de hedefim büyük bu okulda bu olmaz deyip dram yapmalısınİmam Hatip lisesine gidiyorum ve 11.sınıfım arkadaş ortamı okulun çevresi vb. Sebeplerden dolayı okulumu değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor nasıl ikna edebilirim
Yanlış anlama ama baba'nın bu imamhatip sevgisi nedir ? anlamış değilimAnnemle konuştum onu ikna ettim başvuru yaptım şimdi babam benimle konuşmuyor
ffgdbhfasdfadsladf bu nasıl mantıkDedem babamın imam olmasını istiyormuş babam imam olmadı şimdi aynı şeyi benden bekliyor
Asıl 11. sınıfta değiştirilir. AYT, 11. sınıftan itibaren..Dedim 11.sınıfta okul değiştirilmez daha kötü olur diyor
Kendilerinin eğitim durumu ne ? Eğer ilkokul ya da ortaokulsa "sen kaç kere 11. Sınıfta okul değiştirdin de daha kötü olucanı biliyon de"İmam Hatip lisesine gidiyorum ve 11.sınıfım arkadaş ortamı okulun çevresi vb. Sebeplerden dolayı okulumu değiştirmek istiyorum ama ailem izin vermiyor nasıl ikna edebilirim
Dedim 11.sınıfta okul değiştirilmez daha kötü olur diyor
Devlet işi iyidir (!)Dedem babamın imam olmasını istiyormuş babam imam olmadı şimdi aynı şeyi benden bekliyor