Cevizli sucuk
80+ Bronze
Gizlice alıcaksın böyle konularda hayır diyen bütün aileleri hiç ikna eden görmedim
Dostum sanal bir şeye para vermek istemiyorlar ama o oyuna para verilirmi diyolar ama o oyuna verilen binlerce kişinin emeğini düşünmüyorlar belki benim dediğim gibi dersen alabilirlerArkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır para biriktiriyorum bu steam yaz indirimleri için heyecanlıydım çok istediğim oyunlar vardı oyun için bilgisayar topladım ama ailem izin vermiyor çoluk çocuk musun oyuna para mı verilir diyor ama korsan oyuna inanılmaz karşıyım 130 TL para biriktirdim nasıl ikna edebilirim
Hüüüü oyn istiyom hüüüü2-3 dakika ağla olmazsa gizliden al.
Papara kartım var babam cüzdanımdaki parayı kontrol ediyor o yüzden ikna etmeye çalışıyorumKardeşim gidiyorsun en yakın Migros'a, alıyorsun Steam Cüzdan Kodu, kimsenin ruhu duymuyor.
hocam şimdi ya ininal papara vb kartlarla gizlice alacaksın yada migrostan falan cüzdan kodu alacaksın gizlice o kodu girrip alacaksın oyunuArkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır para biriktiriyorum bu steam yaz indirimleri için heyecanlıydım çok istediğim oyunlar vardı oyun için bilgisayar topladım ama ailem izin vermiyor çoluk çocuk musun oyuna para mı verilir diyor ama korsan oyuna inanılmaz karşıyım 130 TL para biriktirdim nasıl ikna edebilirim
abur cubur aldım dePapara kartım var babam cüzdanımdaki parayı kontrol ediyor o yüzden ikna etmeye çalışıyorum
Bimde de var artık alabildiklerimi hep bimden aldımKardeşim gidiyorsun en yakın Migros'a, alıyorsun Steam Cüzdan Kodu, kimsenin ruhu duymuyor.
Gizlice almana gerek yok. Gidip şunları diyorsun "Ben bu oyunları alıp oynayabilmek için bilgisayar topladım, bu oyunlar olmaz ise sistem parasını çöpe atmış oluruz" de.Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır para biriktiriyorum bu steam yaz indirimleri için heyecanlıydım çok istediğim oyunlar vardı oyun için bilgisayar topladım ama ailem izin vermiyor çoluk çocuk musun oyuna para mı verilir diyor ama korsan oyuna inanılmaz karşıyım 130 TL para biriktirdim nasıl ikna edebilirim