Neler Yeni

Çözüldü✓ AİLEM VE BİLGİSAYAR SORUNU

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
yeniden selamunaleyküm öndeki konuda ailemi ikna ettirmeye çalıştığımı söylemiştim. şimdi ise ikna edemiyorum derslerim çok iyi lise 1 öğrencisiyim ancak hala almıyorlar. elimdeki laptop 2gb ram intel celeron işlemci bir laptop bu laptopla youtubeden video bile zar zor izleniliyor. ne kadar söylesem de ikna edemedim, ama doğum gününde yine zorlicam artık olmazsa olmaz size ne yapabilirim ?
Ailen gerekli olan bütün eşyaları ni aldıktan sonra söyle mesela bizim klimaya ihtiyacımız vardı onu aldık borcu bittikten sonra bana PC alcaz

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
yeniden selamunaleyküm öndeki konuda ailemi ikna ettirmeye çalıştığımı söylemiştim. şimdi ise ikna edemiyorum derslerim çok iyi lise 1 öğrencisiyim ancak hala almıyorlar. elimdeki laptop 2gb ram intel celeron işlemci bir laptop bu laptopla youtubeden video bile zar zor izleniliyor. ne kadar söylesem de ikna edemedim, ama doğum gününde yine zorlicam artık olmazsa olmaz size ne yapabilirim ?
Hocam ailenizin durumu olmayabilir.Belki siz bilmiyorsunuzdur.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kusura bakma ama ailen sana oyun için bilgisayar almak zorunda değil, çalış bir birikiminin olsun onlar zaten destek olur.
Konu sahibi lise 1 de farkındaysanız. Size göre büyük olabilir yaşı ama derslere mi baksın çalışsın mı

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Çalışanlara serbest, freelance iş, web yazarlığı?
Sırf çalışmamak için bahane, demiyorlar ki bizde iş yok hep bahane.
katılıyorum, biraz kafa yorsa grafik tasarımdan ayda 1000 TL'ye kadar rahatlıkla kazanabilir. ben 512 mb ekran kartı ile 2 yıl freelancer olarak çalıştım. sadece aileme yük olmamak için .

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet arı
ya abi çoğu kişi yazıyor nasıl PC alabilirim
ben şahsen 10 ve 11. sınıfın yarısı çalıştım (yazları), diğer arkadaşlarım dışarda sürterken gittim çaıştım buna değdi çok uzun oldu ama aileme yük olmadan istediğim PC yi aldım ve paranın nasıl kazanıldığını anladım. küçük kardeşlerim bir an önce kendilerine bir gelir etmek için çabalayın bende ilk başta çok iş aradım kendi işimiz olmasına rağmen sonunda gene iş bulamadım kendi işimizde çalışmak zorunda kaldım. neden kendi işimizi istemedim ilk başta çünkü bana ayrımcılık yaparlar diye fakat sonunda iş bulamadığım için başladım çalışmya bayramda biriktirdim fazla boş harcamadım. abilerim bilir paranın nasıl kazanıldığını. demek istediğim şu kendinize bir meslek bulun hedef koyun başlayın çalışmaya. kardeşim hayat zor geçen bu mesajı başka konuyada atım. bir şey elde etmen için fedakarlık yap aileni zor durumda bırakma ben 2 yazımı feda ettim iş hayatını öğreniyprsun

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Belki borcu vardır babanın çok zorlama rahat bırak ama sana harçlık veriyor ise biriktir sonra belli bir miktar olunca git babana anlar de benim bu kadar param var pc alıcam sen ne kadar destek olabiliceksin de eğer olamıyacak ise biraz daha bekle ben paramı biriktirip babamdan hiç destek almadan mis gibi setup kurdum

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
katılıyorum, biraz kafa yorsa grafik tasarımdan ayda 1000 TL'ye kadar rahatlıkla kazanabilir. ben 512 mb ekran kartı ile 2 yıl freelancer olarak çalıştım. sadece aileme yük olmamak için .
Yok hocam kendinde iş yok arkadaşların bahane uyduruyorlar.

Top Bottom